Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Muursticker illustratoren

KidZstijl heeft de samenwerking opgezocht met diverse illustratoren. In deze categorie laten we de illustratoren aan het woord. 

Elke illustrator heeft zijn eigen stijl, oftewel zijn eigen handschrift. Om een uitgebreid assortiment muurstickers aan te bieden, werken we samen met illustratoren met uiteenlopende stijlen. Zo is er voor elk wat wils. 

Geplaatst door in Muursticker illustratoren, Nieuws op September 02, 2015 .

Meer ANNIdesign in eigen webshop
nu 10% introductiekorting voor alle KidZstijl klanten!

ANNIdesign is één van de eigen ontwerpers van KidZstijl. Daar zijn we heel blij mee! Met succes voeren we dan ook al meer dan een jaar een collectie met muurstickers en posters. En die bestaande collectie breidt zich bijna wekelijks uit met hele originele ontwerpen. Hip, retro, tikkeltje eigenwijs maar o zo leuk!

        

Onlangs zijn daar in samenwerking met Bi Li Creaties hanglampen aan toegevoegd. Zowel in eigen ontworpen vrolijke stof als met een uniek silhouet. Die silhouet lampen zijn wel bijzonder: want is de lamp uit? Dan zie je...

Geplaatst door in Muursticker illustratoren op September 30, 2014 .

 Retro, stoer, tikkeltje eigenwijs, maar eigenlijk gewoon heel lief.
Dat is in één zin ANNIdesign – het jongere zusje van Leuk Idee 

Toen Janine de Kruijf van KidZstijl met ons om de tafel zat om de samenwerking tussen KidZstijl en Leuk Idee te bespreken, zat ze zich ondertussen te verlekkeren boven de portfolio-map van Ingeborg – de ontwerpster van Leuk Idee.
Al snel na het online presenteren van de eerste muurstickers van Leuk Idee, kwam dan ook haar brutale vraag: “kunnen jullie een wat meer retro achtige posterlijn maken?” Over die vraag hoefden we niet lang na te denken.  “Natuurlijk”, was ons volmondige...

Geplaatst door in Muursticker illustratoren op Mei 13, 2014 .

Sinds het voorjaar van 2014 werkt KidZstijl samen met het team van Leuk Idee, maar wat is Leuk Idee.com en wie gaan er schuil achter de naam Leuk Idee?

Leuk Idee maakt van jouw feest een feest!
Elke moeder stelt zichzelf minstens één keer per jaar de vraag: wat doe ik met het kinderfeestje, de versiering thuis en de traktatie op school of peuterspeelzaal. Want natuurlijk wil je voor jouw kind van die dag iets bijzonders maken. Maar uiteindelijk koop je toch gewoon standaard uitnodigingskaartjes en de versiering in huis is elk jaar hetzelfde. De slinger die je al had tover je de avond van te voren tevoorschijn, je versiert de stoel...

Back to Top