Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Nieuws

De laatste producten, de nieuwste collectie, trends, de scherpste deals.

Alles wat nieuw is, vind je in deze categorie. 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, volg ons op Twitter of LIKE onze pagina op Facebook. 

Geplaatst door in Nieuws op April 05, 2017 .

Sinds vandaag mogen we vol trots aankondigen dat we officieel sponsor zijn van stichting Semmy. 

Wat is stichting Semmy?

Stichting Semmy is 10 jaar geleden opgericht. De stichting heeft heeft zich ten doel gesteld: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Wil je meer achtergrondinformatie, kijk dan zeker eens op de website van deze stichting. 

Hoe kun jij als klant van KidZstijl daarin bijdragen?

Van elke gedane bestelling in onze webwinkel, bij een besteding vanaf €15,00, stort KidZstijl € 2,00 aan Stichting...

Geplaatst door in Nieuws op December 13, 2016 .

KidZstijl wenst jou hele fijne en voordelige Kerst!

 

           

 

Shop nu extra voordelig jouw muurstickers en kinderkamer accessoires met Kerst korting in onze webwinkel. Bij besteding vanaf € 30,00 ontvang je met de kortingscode: XMAS2016 maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. En dat is niet het enige. Bij besteding vanaf € 50,00 ontvang je een setje Kerst raamstickers helemaal gratis bij je bestelling. De acties zijn geldig van 13 december 2016 tot en met 21 december 2016. 

 

Vergeet niet de korting XMAS2016 in te voeren bij het afronden van de bestelling! Achteraf kunnen we namelijk helaas niet...

Geplaatst door in Nieuws op November 08, 2016 .

Stapelkorting! Wegens succes verlengd. 

Koop je meer, dan betaal je minder! Hoe hoger het bestelbedrag, hoe hoger de korting. 

Vergeet niet de kortingscode in te voeren bij het afronden van je bestelling bij het vakje couponcode. Want als je deze niet invult, wordt de korting niet verrekend. En achteraf kunnen we helaas niet meer je korting verrekenen. 

10% korting vanaf € 50,00

Bij besteding vanaf €50,00 ontvang je 10% korting; gebruik hiervoor de code 10ST50f

15% korting vanaf € 75,00

Bij besteding vanaf €75,00 ontvang je maar liefst 15% korting, gebruik hiervoor de code 15ST75

20% korting vanaf €...

Geplaatst door in Nieuws op Oktober 04, 2016 .

Oktober is uitgeroepen tot woonmaand en dat is natuurlijk niet zo gek. Je merkt dat de dagen weer korter worden en het weer heerlijk wordt, om het in huis extra gezellig te maken. En daarbij mag de kinderkamer natuurlijk niet vergeten worden. Om het voor jou nog extra aantrekkelijk te maken, hebben wij oktober uitgeroepen tot actie maand. Deze maand vind je bij KidZstijl diverse leuke aanbiedingen om de kinderkamer op een voordelige manier nog gezelliger te maken.

Zo ontvang je deze maand, bij je bestelling gratis muurstickers druppels. Met de herfst buiten op komst, willen we het binnen op een leuke manier laten regenen. Dat kan met...

Geplaatst door in Inspiratie, Nieuws op Januari 26, 2016 .

Hanglamp Grachtenpand

Silhouet grachtenhuizen lamp
Denk je aan Amsterdam, dan denk je aan de vele grachten. 
Als speciale klantopdracht zijn er 3 mega lampen grachtenhuizen ontworpen door ANNIdesign. Klant: "Ik zag die silhouet lampen bij ANNIdesign van onder andere dat leuke busje en vliegtuig. Ik dacht: kan dat idee van silhouet ook niet met grachtenhuizen? Maar dan heel mega groot voor op ons makelaarskantoor in Amsterdam?" Met dat idee is ANNIdesign gaan ontwerpen en hebben KidZstijl en Bi & Li Creaties het maatwerk uitgevoerd: KidZstijl de silhouetstickers aan de binnenkant en Bi & Li Creaties de uiteindelijke lampenkap.

   

Geplaatst door in Nieuws op November 11, 2015 .

Sinterklaasactie!

Dit keer niet een cadeautje in jouw schoen, maar een cadeautje bij jouw bestelling. 

Een cadeautje van 8 stickers: 4 van de Sint en 4 pietjes. Stickers zijn circa 7,5 cm hoog.

En wat moet je ervoor doen? Nou, eigenlijk helemaal niets. Wanneer je een product bestelt uit de collectie van Leuk Idee of ANNI design en jouw bestelling bedraagt meer dan €25,00, dan worden deze leuke Sinterklaas stickers bij jouw bestelling kostenloos toegevoegd. 

Het leuke van deze stickers is, dat je ze kunt gebruiken ter decoratie voor op de ramen of op de muren. Maar je kunt ze ook gebruiken om cadeauverpakkingen mee te...

Geplaatst door in Muursticker illustratoren, Nieuws op September 02, 2015 .

Meer ANNIdesign in eigen webshop
nu 10% introductiekorting voor alle KidZstijl klanten!

ANNIdesign is één van de eigen ontwerpers van KidZstijl. Daar zijn we heel blij mee! Met succes voeren we dan ook al meer dan een jaar een collectie met muurstickers en posters. En die bestaande collectie breidt zich bijna wekelijks uit met hele originele ontwerpen. Hip, retro, tikkeltje eigenwijs maar o zo leuk!

        

Onlangs zijn daar in samenwerking met Bi Li Creaties hanglampen aan toegevoegd. Zowel in eigen ontworpen vrolijke stof als met een uniek silhouet. Die silhouet lampen zijn wel bijzonder: want is de lamp uit? Dan zie je...

Geplaatst door in Nieuws op Mei 28, 2015 .

Op onderstaande sites is KidZstijl te vinden.

Facebook KidZstijl

Twitter: @KidZstijl

 

 

Onze links zijn te vinden op:

Kinderkamer inrichten

HelemaalHip!

http://bedrijven.bestelinks.nl/

http://hebbe.jouwpagina.nl/

Back to Top