Inspiratie

Dieren in het Bos bij Kidzstijl

blog-bosdieren

Dieren in het bos | muurstickers voor in de kinderkamer

In het bos leven veel dieren, waarvan je de meeste overdag niet ziet. Deze dieren houden zich zoveel mogelijk verstopt voor mensen en komen pas tegen de avond of ‘s nachts tevoorschijn. Maar in jouw kinderkamer spelen ze overdag en ’s nachts met onze mooie collectie Bosdieren.

Er zijn muurstickers, posters, lampen, dekens en kussens met schattige hertjes, vosjes, wasberen, uiltje, eekhoorns en konijntjes te krijgen hier in de webshop.

De invloed van dieren op een kind

Onze kinderen groeien op in een wereld waarin ze omringd zijn met dieren. Van baby af aan komen ze in aanraking met dieren. Zo zijn er huisdieren, knuffels en fictieve karakters in bijvoorbeeld tekenfilm en boeken. Dieren prikkelen de fantasie van een kind en kunnen helpen bij het leren van belangrijke lessen over het leven, liefde en verlies. En over het algemeen geeft een dier in de omgeving van een kind dus een veilig en vertrouwd gevoel.

Daarom vind je ook veel dieren terug bij Kidzstijl.  Ze zorgen voor vrolijkheid, gekkigheid, zorgzaamheid en heel veel liefde.

Welke dieren en verhalen vind je in ons bos?

Ieder dier heeft een karakter en verhaal. Vooral op jonge leeftijd helpt het om de fantasiewereld te betrekken om zo spelenderwijs te leren. De bosdieren in onze webshop hebben zo een eigen verhaal, waar je je kind over kan vertellen;

De lieve hertjes zijn best wel indrukwekkend met hun grote gewei. Hertjes zijn heel vriendelijk, maar soms vinden ze iets spannend. Als ze groter worden durft een hertje steeds meer te doen. En zie je de mooie stipjes op zijn rug? Zal dat zijn leeftijd zijn? Hoeveel tel je er?

hertje-bosdieren-kidzstijl

De vosjes spelen graag met elkaar en komen tevoorschijn als je het niet verwacht. Ze zijn heel slim en bedenken iedere dag weer een nieuw spel om te spelen. Soms spelen ze samen en soms om de beurt. Welk spel wil jij met de vosjes spelen?

Onze konijntjes worden graag geaaid. Met hun grote oren horen ze alles wat er in het bos gebeurt. Soms is dat best veel en worden ze een beetje moe. Dan kruipen ze terug in hun holletje om even tot rust te komen. Misschien kunnen we samen een slaapliedje zingen?

De wasberen zijn een beetje ondeugend, en supergrappig. De bosdieren komen graag langs bij wasberen en rollen dan over de grond van het lachen.

De uiltjes kijken naar iedereen en zijn heel wijs. Ze bestuderen alle bomen en dieren in het bos. En leren van de maan en de sterren. Heb je een vraag? Vraag het aan de wijze uil. Ze hebben altijd een antwoord.

En de eekhoorns? Zij zijn de hele dag op pad en denken alleen maar aan nootjes, nootjes, nootjes. Ze verzamelen er heel veel van voor de winter. Ze maken dan nootjessoep. Nootjeskoek. Nootjesbrood. Nootjesijs.. En nog veeeel meer. Wat zouden ze nog meer van nootjes kunnen maken? Oh! En ze kunnen goed zoeken, dus ben je iets kwijt? Meneer eekhoorn helpt je vinden wat je zoekt.

Een gezellige beestenboel in de kinderkamer

Samen zorgen zij voor een gezellige beestenboel in jouw babykamer of kinderkamer. Je komt ze tegen op een hanglamp of plafondlamp, op muurstickers, op beddengoed en kussens.  Zelfs op de posters laten ze zich zien waarop je je eigen naam kan laten zetten.

En heb je een specifieke vraag of idee? Vertel het ons. We denken graag met je mee om iets op maat te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *