Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Een kinderkamer in voertuigen thema!

Geplaatst door in Inspiratie, Muurstickers kinderkamer op Mei 15, 2015 . 0 Reacties.

Snelle auto's, stoere constructievoertuigen maken van een kinderkamer een echte stoere jongenskamer. En een kinderkamer is eenvoudig in een voertuigen thema te veranderen. Wat dacht je van de constructievoertuigen muurstickers van Leuk Idee?

Deze set bestaat uit drie grote voertuigen. Een vrachtwagen, een taxi en een graafmachine. De muurstickers zijn contourgesneden en zijn naar keuze op elk gewenste plek van de muur te plakken. Op het voorbeeld zijn ze boven elkaar geplakt, maar uiteraard is het ook mogelijk om ze in een rij achter elkaar te plakken. De bijgevoegde sterren geven deze set net een extra accent. 

 

 

 

 

 

 
Naast deze stoere voertuigen muurstickers, hebben we ook muurstickers met een weg erbij. De muurstickerset verkeer op de weg. Deze muurstickerset bestaat uit drie losse wegdelen, dus de weg is naar eigen inzicht samen te stellen op de muur. Tevens bevat deze set 7 voertuigen, deze kunnen op elke plek op de weg geplaatst worden en ook zitten er nog extra's bij, zoals muurstickers van verkeerslichten en pionnen voor op de weg. Kortom heel veel combinatiemogelijkheden om een echte verkeersweg op de muur te maken. 

 

 

 

muursticker-brandweerEn wanneer je de kinderkamer in een brandweerthema wil veranderen, dan mag deze muursticker echt niet ontbreken. Een echte knalrode brandweerauto, die alle branden kan blussen. 

 

 

 

 

 

Nog meer leuke voertuigen muurstickers vind je hieronder en we hebben nog meer, kijk in onze voertuigen categorie

muursticker-automuurstickers-racemuursticer-busmuursticker-bus

 

 

 

 

 

Tags: bus, race, brandweer, kinderkamer, voertuigen, muurstickers, auto Geupdate op: Mei 15, 2015

Reacties

Laat een reactie achter

Reageer

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site url with http://)
* Reactie:
Back to Top