Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Oktober = woonmaand = actiemaand

Geplaatst door in Nieuws op Oktober 04, 2016 . 0 Reacties.

Oktober is uitgeroepen tot woonmaand en dat is natuurlijk niet zo gek. Je merkt dat de dagen weer korter worden en het weer heerlijk wordt, om het in huis extra gezellig te maken. En daarbij mag de kinderkamer natuurlijk niet vergeten worden. Om het voor jou nog extra aantrekkelijk te maken, hebben wij oktober uitgeroepen tot actie maand. Deze maand vind je bij KidZstijl diverse leuke aanbiedingen om de kinderkamer op een voordelige manier nog gezelliger te maken.

Zo ontvang je deze maand, bij je bestelling gratis muurstickers druppels. Met de herfst buiten op komst, willen we het binnen op een leuke manier laten regenen. Dat kan met deze hele leuke druppel muurstickers. Je kunt kiezen in welke kleur je ze wenst: Zwart, wit, donkergrijs, donkermint of zachtmint. Vergeet ze niet toe te voegen aan je bestelling, want dan voegen we ze gratis aan je bestelling toe. Voor deze gratis set geldt maximaal 1 gratis set per bestelling. Wil je geen bestelling doen, maar wel de gratis stickers? Dat kan; maar dan betaal je 3.95 verzendkosten. 

 

Daarnaast ontvang je deze maand ook nog eens bij bestelling van "Poster Dierenalfabet" 50cm x 70cm een gratis posterset Afrikaanse Dieren. Wat moet je daarvoor doen? Eigenlijk helemaal niets, behalve de dierenposter bestellen en we voegen gratis de posterset toe aan je bestelling.

 

En het leukste hebben we voor het laatste bewaard: DE STAPELKORTING

Bestel je bij ons meer; dan betaal je minder! De korting kan wel oplopen tot maar liefst 20%. 

Bij besteding van 35 euro; 10% korting met kortingscode: 10ST35

Bij besteding van 50 euro; 15% korting met kortingscode: 15ST50

Bij besteding van 75 euro; 20% korting met kortingscode: 20ST75

Vergeet niet de kortingscode in te voeren bij het afronden van je bestelling bij het vakje couponcode. Want als je deze niet invult, wordt de korting niet verrekend. En achteraf kunnen we helaas niet meer je korting verrekenen. 

Tags: korting, muurstickers, actie, woonmaand, oktober, poster, stapelkorting Geupdate op: Oktober 04, 2016

Reacties

Laat een reactie achter

Reageer

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site url with http://)
* Reactie:
Back to Top