Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Weekenddeals!

Geplaatst door op Juni 25, 2014 . 0 Reacties.

KidZstijl introduceert WEEKEND deals. 


Op geselecteerde muurstickers vind je in de webshop van KidZstijl in het weekend een enorme prijsverlaging, die je niet mag missen! 


Dan hebben we het niet over kortingen van 20-30% maar kortingen van 50%- tot maar liefst 95%. 
Hoe we dit kunnen doen? Het komt wel eens voor dat we een proefexemplaar ergens voor moeten maken en dat het uiteindelijke product toch iets anders wordt. Met deze proefexemplaren is niets mis mee, sterker nog, je hebt dan een “one of a kind” 


Of het betreft een exemplaar welke in een andere kleur of maat is geproduceerd, dan wat de klant wenste. Ook met deze producten is niets mee. 


Tevens kan het om een B-keuze  product gaan. Wij vinden een kwalitatief goed eindproduct erg belangrijk en producten waar een klein kreukje in zit, voldoen dan niet aan onze kwaliteitseisen. Deze producten  sturen we daarom niet op en worden B-keuze artikelen. Met deze producten kun jij je voordeel doen, want deze worden ontzettend scherp geprijsd in de weekend deal geplaatst. Wanneer het om een B-keuze product gaat, zal dit specifiek erbij vermeld worden. 


Het kan ook gaan om een aantal producten, waarvan overproductie is ontstaan, of overjarige producten. Kwalitatief nog prima in orde.


De weekenddeals zullen zichtbaar zijn van vrijdagochtend tot en met zondag avond. Vaak zijn er maar enkele of slecht maar 1 exemplaar van. Dus geldt OP = OP.


Wees er dan ook snel bij. 
Wil je op de hoogte blijven van de weekenddeals, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of LIKE onze facebook pagina. Op die manier hoef je geen enkele deal te missen, want onze deals zullen we op Facebook bekend maken. 

 

Tags: afprijzing, muurstickers, korting, weekenddeal, voordeel Geupdate op: December 09, 2019

Reacties

Laat een reactie achter

Reageer

* Naam:
* E-mail: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site url with http://)
* Reactie:
Back to Top