Decoratie voor de babykamer

Ben je op zoek naar ideeën voor de babykamer dan zit je bij Kidzstijl goed.

Kies je stijl

Wanneer een kleine op komst is dan wordt het tijd om na te denken over de babykamer. Weet je al welke kleur je wilt? En heb je al een thema in gedachten? Kijk bijvoorbeeld naar welke meubeltjes je al hebt, naar de vloer die er wellicht al ligt en misschien hangen er ook al gordijnen. Als de basis klaar is dan is het tijd om te decoreren. Decoratie voor de babykamer vind je in heel veel stijlen, maar kies wat bij jou past en goed voelt.  Want het gaat erom dat het een babykamer wordt waar jullie je zich helemaal thuis voelen.

Inspiratie

Wist je dat baby’s in hun eerste weken en maanden nog niet heel veel kunnen zien? Grote vormen met een groot kleurencontrast trekt altijd hun aandacht. Dus misschien zijn grote stippen op de muur een goed idee. Of lieve diertjes in een donkere kleur op een lichte muur. Of wat dacht je van een zelf gekozen tekst op de muur? Of bloemen? Het kan allemaal bij Kidzstijl !

Voor producten voor de babykamer ben ik altijd op zoek naar unieke producten die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden met tekst of kleur of formaat. Geen ingekochte producten, maar met behulp van creatieve mensen allemaal zelfontworpen producten die op bestelling gemaakt worden. Ben je benieuwd naar dit ontwerpproces, volg me dan op Instagram of Facebook.

Op maat gemaakt

In deze webshop van Kidzstijl vind je heel veel decoratie voor de babykamer zoals muurstickers en posters. Maar ook heel leuk zijn de lampen of de kraamcadeautjes. En bijna elk product is te personaliseren. Dus vergeet niet contact op te nemen wanneer je een idee hebt en deze niet kan vinden in de webshop. En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals opvang voor dieren en Stichting Metakids.

Kijk lekker rond en vergeet vooral niet contact op te nemen als je vragen hebt of iets op maat gemaakt wilt hebben. Maak jouw babykamer helemaal van jou en je baby.