Home » Alle Posters » Posters Voertuigen

Toont alle 5 resultaten

De leukste posters Voertuigen voor de baby- en kinderkamer

Met deze posters Voertuigen maak je van jouw baby- of kinderkamer een hele fijne plek waar je jarenlang plezier van hebt. Een plek om te spelen en om te slapen. Wil je een schattige poster met de naam van jouw kindje erop? Of zoek je misschien een stoere jungleposter?

Posters zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies posters voor de babykamer zoals lieve dieren of de boerderij, geboorteposters  of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor posters in de kinderkamer zijn stoere dinosaurus en voertuigen. Of ga spelen in de jungle met de posters Jungle.

Ook zijn er posters die perfect zijn als kraamcadeau zoals de geboorteposters en textielposters. Allemaal perfect voor de babykamer en kinderkamer. En je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het kan allemaal bij Kidzstijl.

Materiaal

De posters Voertuigen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Biotop papier, een ongestreken papiersoort die gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Doordat het papier ongestreken is, heeft het een mooie matte gebroken witte uitstraling. Het is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers. BioTop is FSC gecertificeerd. Dankzij de hoogwaardige printkwaliteit komen de kleuren prachtig uit op dit materiaal.

Mix en match met muurstickers

Een look waar ik zelf graag naar kijk in de babykamer of kinderkamer is het combineren van een poster met muurstickers. Met kleine muurstickers in veelvoud creëer je een behanglook en een perfecte achtergrond voor een poster. Kies voor muurstickers in matchende kleuren voor bij de posters Voertuigen en het wordt één geheel. Of wat denk je een posterset gecombineerd met muurstickers in hetzelfde thema.

Formaten

De posters Voertuigen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Maak een statement van een muur door het ophangen van een XL poster of ga voor een kleiner formaat en combineer met andere posters en kaarten voor een sfeervolle combinatie. Standaard bied ik je de formaten A4, 30 – 40 cm en 50 – 70 cm aan. Maar een andere formaat kan ik snel voor je maken. Neem daarvoor contact op met me en geef je wensen aan.

Op maat gemaakt

In deze webshop van Kidzstijl vind je heel veel posters Voertuigen voor de babykamer en de kinderkamer. En bijna elke poster is aan te passen aan jouw wensen. Is de poster je nog niet groot genoeg? Dan kan je het ons altijd laten weten en ik regel een grotere poster voor je.

Elke poster wordt op maat gemaakt voor jou. Er kan dus heel veel! Maak je poster uniek door een naam toe te voegen. Of combineer ze met een unieke muurdecoratie zoals een muursticker.

En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals opvang voor dieren en Stichting Metakids. Vergeet niet contact op te nemen als je een wens hebt voor de poster van jouw babykamer. Er zijn heel veel mogelijkheden.