VEEL GESTELDE VRAGEN

Bestellen

Ik wil graag eerst een digitaal voorbeeld zien, van de tekststicker die ik wil bestellen, kan dat?

Uiteraard kan dit! Stuur ons een mailtje, met daarin datgene waar je een digitaal voorbeeld van wilt zien, dan mailen we een voorbeeld naar je toe.

Ik wil graag een ander formaat, is dit mogelijk?

Veel van onze producten produceren we zelf en dat maakt dat er veel mogelijk is en we flexibel zijn. Vaak kunnen afmetingen worden aangepast. Zet je verzoek in de mail en wij kijken naar wat mogelijk is.

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?

Heb je een kortingscode ontvangen? Voer deze in bij het plaatsen van je bestelling in het vakje bij de couponcode.

Verzenden

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen aangeleverd bij PostNL voor verzending. Uitzonderingen zijn feestdagen en aangegeven gesloten dagen. Wanneer PostNL het pakket in ontvangst heeft genomen, is levering van het bestelde product aan hen. Meestal duurt dit niet langer dan 1 a 2 dagen. Via een track en trace die je krijgt, kan je zien wanneer het pakket geleverd wordt.

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland zijn bij KidZstijl € 4,95, ongeacht of het brievenbuspost of pakketpost is. Voor bestellingen naar België betaal je vast een bedrag van € 7,95.

Wanneer is het verzenden van mijn pakket gratis?

Bij orderbedragen boven de € 20,00 betaal je geen verzendkosten

Naar welke landen verzenden jullie?

Op dit moment verzenden we naar Nederland en België. Wil je de bestelling in een ander land ontvangen, neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je bestelling via pakketpost wordt verstuurd krijg je een email met daarin een track and trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Bestellingen die verstuurd worden per brievenbuspost hebben geen Track and Trace code. volgen.

Betalen

KidZstijl kent 2 mogelijkheden voor het betalen van de bestelling:

Vooruitbetalen: Na het plaatsen van de bestelling, krijg je automatisch de betaalinstructies doorgemaild. Voor betalingen geldt: Iban code NL18KNAB0603620396 en BIC: KNABNL2H.

I-deal: Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Wij maken gebruik van Mollie.

Annuleren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verzonden, kosteloos.

Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien KidZstijl reeds een betaling heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending terugstorten. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan KidZstijl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Hierbij dienen jouw volledige naam en factuurnummer vermeld te worden.

Retourneren

Retourneren

Wat te doen bij retourneren?

Een product kan binnen 14 dagen geretourneerd worden zonder opgaaf van een reden, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou bestelde producten of persoonlijk geproduceerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Meld eerst je retourmelding via info@kidzstijl.nl of via het contactformulier hiernaast. Meld hierbij jouw volledige naam en factuurnummer. Geef ook aan als je een artikel wilt ruilen. Na contact kan je de reeds in ontvangst genomen artikelen terugsturen, binnen 7 dagen, naar het retouradres die je ontvangt. Let op: de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Kidzstijl zal de gehele aankoopsom terugstorten wanneer de producten onbeschadigd zijn geretourneerd.

Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens het bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen teven het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat wordt opgegeven voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling aan KidZstijl is gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terugbetaald.

Is het product onverhoopt beschadigd of incompleet, meld dit dan ook binnen 14 werkdagen. 

CONTACT VOOR AL JOUW VRAGEN

    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzend”