Home » Muurstickers » Muurstickers Wereld

Toont alle 2 resultaten

Wereldkaart muurstickers voor babykamer en kinderkamer

Reis de wereld over met de muurstickers van Kidzstijl. Een prachtige wereld muursticker voor diegene die wat van de wereld wil zien. Leuk, decoratief en educatief.

Deze muurstickers zijn perfect voor de allerkleinste nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en brengt avontuur in de slaapkamer of speelhoek.

Ga samen op reis en ontdek de wereld. Waar ligt Nederland? En in welke landen zijn jullie al geweest? Welke dieren leven er in dit gebied? Met een wereldkaart sticker op de muur ontdekken jullie iedere keer iets nieuws.

Staat jouw afmeting er niet tussen? Er is heel veel mogelijk. Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers wereld

Als je kiest voor een muursticker wereld in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.