Home » Alle Muurstickers » Muurstickers Wereld

Toont alle 3 resultaten

Wereldkaart muurstickers voor babykamer en kinderkamer

Reis de wereld over met de muurstickers van Kidzstijl. Een prachtige wereld muursticker voor diegene die wat van de wereld wil zien. Leuk, decoratief en educatief.

Deze muurstickers zijn perfect voor de allerkleinste nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en brengt avontuur in de slaapkamer of speelhoek.

Ga samen op reis en ontdek de wereld. Waar ligt Nederland? En in welke landen zijn jullie al geweest? Welke dieren leven er in dit gebied? Met een wereldkaart sticker op de muur ontdekken jullie iedere keer iets nieuws.

Muurstickers Wereld worden op maat gemaakt voor jou. Er kan dus heel veel voor je aangepast worden. Bijna elke muursticker is in meerdere maten en heel veel kleuren te krijgen. Maak je muursticker uniek door een naam toe te voegen. Of combineer ze met een unieke muurdecoratie zoals een textielposter.

Kies jouw muurstickers Wereld

Als je kiest voor een muursticker Wereld in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies die je kan vinden bij elke product in de tabbladen.

Thema’s muurstickers

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve Dieren waar je Jungledieren, Paarden, Vissen, VogelsEenhoorns of Dinosaurussen vind. Of wat dacht je van een natuurlijke look met de muursticker Natuur zoals Bomen, Bloemen, Onderwater of Regenbogen.

Wil je het wat persoonlijker aanpakken dan zijn de muurstickers met Teksten en namen een prachtige aanvulling voor de kamer van jouw kleintje. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische Vormen in verschillende kleuren, muurstickers Brandweer, Boerderij, Ruimte, Sprookjes, Wereld of Sport.

De stoere opties zijn in de muurstickers Constructie of Voertuigen zoals Auto’s, Vliegtuigen. Motoren, Bussen, Treinen of Boten. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers XXL.

Kortom, muurstickers van Kidzstijl voor kinderkamers zijn een leuke en creatieve manier om de ruimte te decoreren en te personaliseren. Ze bieden een tal van mogelijkheden voor thema’s en ontwerpen, waardoor kinderen hun interesses en verbeeldingskracht kunnen uiten. Ze voegen niet alleen een eigenzinnigheid en kleur toe aan de kamer, maar ze kunnen ook dienen als leermiddelen, met stickers met letters, cijfers, dieren en meer. Bovendien zijn muurstickers eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder schade aan de muren te veroorzaken. Dus waarom wachten? Transformeer de kamer van je kind vandaag nog in een magisch wonderland met muurstickers!