Unieke ontwerpen

Op maat gemaakt

Grote collectie

De leukste en vrolijkste

MUURSTICKER KINDERKAMER

Ontdek het ​​ruime aanbod muurstickers voor de kinderkamer bij Kidzstijl. Je vind hier een verscheidenheid aan unieke en op maat ontworpen producten die kunnen worden aangepast op jouw specifieke wensen, inclusief tekst, kleur en maat.

Kies jouw

THEMA'S

Weet je al welke kleur en thema je wilt? Een moodboard kan je helpen met keuzes maken over de kleur, de inrichting en de accessoires. Wanneer je de meubels een plek hebt gegeven, kies dan bijvoorbeeld om van één muur een echte eyecatcher te maken. Door met muurstickers in een gekozen thema te werken voor je kinderkamer creëer je snel een mooi en uniek effect op die ene muur. 

Net even iets anders....

MAATWERK NODIG?

Ben je op zoek naar het perfecte plaatje voor jouw kinderkamer?

Dan zijn de gepersonaliseerde en maatwerk muurstickers precies wat je zoekt. Samen creëren we de perfecte muurstickers voor de kinderkamer of babykamer en komen jouw ideeën tot leven.

In tegenstelling tot massaproducten worden de muurstickers bij Kidzstijl allemaal op bestelling gemaakt met de hulp van creatieve individuen, waardoor een uniek tintje aan de kamer van jouw kind gegarandeerd wordt.

Klaar om hun kamer te transformeren? Neem vandaag nog contact met me op of vraag direct een offerte aan en ontdek de praktische mogelijkheden voor het personaliseren van jullie kinderkamer.

Laat Kidzstijl creativiteit en individualiteit in de wereld van jouw kind brengen.

Inspiratie muurstickers kinderkamer

Bij Kidzstijl vind je een veelzijdige keuze aan muurstickers en meer voor de kinderkamer.  Voor producten voor de kinderkamer ben ik altijd op zoek naar unieke producten die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden met tekst of kleur of formaat. Geen ingekochte producten, maar met behulp van creatieve mensen allemaal zelfontworpen producten die op bestelling gemaakt worden. Ben je benieuwd naar dit ontwerpproces, volg me dan op Instagram of Facebook.

Speciaal voor jou

In de webshop van Kidzstijl vind je heel veel decoratie voor de kinderkamer. Goede muurstickers van kwaliteit is belangrijk, omdat ze eenvoudig aan te brengen zijn en ze geen sporen achterlaten bij het verwijderen van de muurstickers. Dus voor de muurstickers kinderkamer maak ik gebruik van een prachtige gelamineerde stickers die je overal kan plakken. En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals Stichting Flappus  en Stichting Metakids. Kijk lekker rond en vergeet vooral niet contact op te nemen als je vragen hebt of iets op maat gemaakt wilt hebben. Maak de kinderkamer helemaal van jou en jouw kind.

Muurstickers

Dus denk aan muurstickers voor de kinderkamer zoals stoere auto’s en constructie voertuigen op de muur. Of lieve dieren, boerderijdieren of jungledieren op een donkere muur. Je maakt de leukste en mooiste teksten, namen of quotes zelf met een eigen gekozen lettertype. Kies voor mooie spookjes met regenbogen en eenhoorns. Ga je voor de stoere afbeelding met een olifant of ga je voor een schattig beertje zoals Bobbi? Vrolijk een saaie muur op met unieke muurstickers. Ze zijn trendy en passen perfect in een hippe kinderkamer. Het kan allemaal bij Kidzstijl!

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Maak een keuze in muurstickers zoals hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, muurstickers dinosaurus, brandweer, onderwater, ruimte, sport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Muurstickers voor de babykamer en kinderkamer koop je bij Kidzstijl.

Behang

Ook geef je snel en makkelijk sfeer met behang voor de kinderkamer. Behang met een print van bijvoorbeeld walvis doet het goed op elke jongens- en meisjeskamer. De muurcirkels geven de illusie een doorkijkje te geven naar een andere wereld. Er zijn ook jungledieren of een paar bosdiertjes die graag bij je op bezoek komen. Bij het inrichten van de kinderkamer kun je er ook voor kiezen om de wanden neutraal en eenvoudig te houden, zodat je met leuke accessoires de kamer verder op kunt vrolijken. Behang voor de kinderkamer is eenvoudig aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen.

Posters

Wil je iets op de muur wat je vaker kan afwisselen en goedkoper is? Dan kan je denken aan posters voor de kinderkamer. Bij Kidzstijl zijn we dol op mooie illustraties die we persoonlijk kunnen maken met een naam of andere gekozen tekst. Je kan vele mooie posters vinden voor de kinderkamer. Denk een aan een leerzame alfabet poster, een poster met jungledieren of een poster met stoere werktuigen of een dinosaurus. Posters in een mooie donkere lijst steekt prachtig af tegen een lichte muur en trekt de aandacht van jouw kind. Of hang ze op met masking tape of gebruik een gave poster hanger.