BESTELLEN

Ik wil graag eerst een digitaal voorbeeld zien, van de tekststicker die ik wil bestellen, kan dat?

Uiteraard kan dit! Stuur ons een mailtje, met daarin datgene waar je een digitaal voorbeeld van wilt zien, dan mailen we een voorbeeld naar je toe.

Ik wil graag een ander formaat, is dit mogelijk?

Veel van onze producten produceren we zelf en dat maakt dat er veel mogelijk is en we flexibel zijn. Vaak kunnen afmetingen worden aangepast. Zet je verzoek in de mail en wij kijken naar wat mogelijk is.

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?

Heb je een kortingscode ontvangen? Voer deze in bij het plaatsen van je bestelling in het vakje bij de couponcode.

VERZENDEN

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 1 a 2 werkdagen aangeleverd bij PostNL voor verzending. Uitzonderingen zijn feestdagen en aangegeven gesloten dagen. Wanneer PostNL het pakket in ontvangst heeft genomen, is levering van het bestelde product aan hen. Meestal duurt dit niet langer dan 1 a 2 dagen. Via een rtack en trace die je krijgt, kan je zien wanneer het pakket geleverd wordt.

Wat zijn de bezorgkosten?

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland zijn bij KidZstijl € 4,95, ongeacht of het brievenbuspost of pakketpost is. Voor bestellingen naar België betaal je vast een bedrag van € 7,95.

Wanneer is het verzenden van mijn pakket gratis?

Bij orderbedragen boven de € 20,00 betaal je geen verzendkosten

Kan ik een verschillend factuur- en afleveradres opgeven?

Ja hoor, bij het invullen van je gegevens kun je een verschillend factuur- en afleveradres opgeven.

Naar welke landen verzenden jullie?

Op dit moment verzenden we naar Nederland en België. Wil je de bestelling in een ander land ontvangen, neem dan contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je bestelling via pakketpost wordt verstuurd krijg je een email met daarin een track and trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Bestellingen die verstuurd worden per brievenbuspost hebben geen Track and Trace code.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

De bezorging van je bestelling vindt in de regel de volgende dag plaats. Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van PostNL kan de levertijd door onvoorziene omstandigheden als drukte soms anger zijn. Je ontvangt van ons in ieder geval een email zodra je bestelling wordt aangeboden voor verzending en een mail met de track and trace code zodat je je zending kunt volgen.

PLAKKEN

Hoe moeten muurstickers op de muur bevestigd worden?

Zie hier voor de plakinstructie.

Hoe weet ik of de muurstickers op mijn muur blijven plakken?

Onze muurstickers blijven plakken op alle gladde ondergronden. Denk hierbij aan; glad behang, glad gestucte muren, meubelpanelen, hout, bedden, kasten etcetera etc. Zorg er voor dat pas geverfde muren eerst goed droog zijn. Houd minstens vier weken aan, om goed te laten drogen. Op muren die bewerkt zijn met een vuilafstotende acrylverf blijven de muurstickers minder goed plakken, we raden deze ondergrond af om de muurstickers op te plakken.  

Blijft een muursticker plakken op glasweefsel of glasvliesbehang?

Muurstickers plakken het beste op gladde ondergronden. En onze ervaring is dat de muurstickers ook op glasweefsel behang en glasvlies behang blijven plakken. We geven hier alleen geen garantie op.

VERWIJDEREN VAN MUURSTICKERS

Als ik een muursticker wil verwijderen, beschadig ik dan mijn muur?

In principe zijn onze muurstickers, met voorzichtigheid, te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven en zonder dat het behang, de stuclaag of verf van de muur meetrekt. Daarentegen zijn er diverse uiteenlopende kwaliteiten behang, stuc en verf. We kunnen niet de garantie geven voor alle verschillende soorten, dat dit zonder schade gaat.

KLEURSTALEN

Ik twijfel over de kleur, kan ik een voorbeeld van de kleur ontvangen?

Onze kleurenkaart van de uni muurstickers bestaat uit diverse kleuren. We doen ons best, om de kleuren van het scherm, zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen. Kleuren kunnen daarentegen afwijken van het scherm. Wil je zeker zijn dat de kleur past in de kinderkamer? Vraag dan gratis een kleurenstaal aan (maximaal 8). Kleurstalen verzenden we binnen 3-5 werkdagen. 

PRODUCT

Zijn de muurstickers mat of glans?

Onze uni muurstickers snijden we uit een matte vinyl folie.  Onze full colour stickers worden geprint op een matte textielfolie of op een matte vinyl folie.

Zijn de muurstickers van papier of van vinyl?

Onze muurstickers zijn niet van papier.  De uni muurstickers worden gesneden uit een matte vinyl folie en full colour stickers worden geprint op een matte textielfolie.