Home » Muurstickers » Muurstickers Jungle

Toont alle 19 resultaten

Muurstickers Jungle voor een echte jungle beleving

Wil je een kinderkamer omtoveren naar een echte jungle? Kidzstijl heeft een groot assortiment met de leukste muurstickers jungle. Het jungle thema is al jaren mateloos populair en met deze muurstickers heb je een jungle thema in de kinderkamer zo neergezet.

Slingerende apen, leeuwen of tijgers op de muur? Met muurstickers kan dit allemaal. Een paar ideeën:

  • Ga voor een zwart/wit muursticker in geometrische vormen.
  • Een levensechte muursticker in kleur.
  • Voor een hele grote XL muursticker voor high impact.
  • Of juist allerlei dieren bij elkaar, door ze bijvoorbeeld te stapelen.
Met deze muurstickers waan je je iedere dag in de jungle. En grote kans dat jouw kleine aapje zich helemaal thuis zal voelen.

Jungle thema voor de babykamer

Ook voor de babykamer is het jungle thema geschikt, want we hebben muurstickers die gemaakt zijn voor de allerkleinsten. Zo hebben we twee lieve Giraffen, een hele set roze flamingo’s of ronde stickers waarin je de naam kindje kan laten mee drukken. Zo heb je toch de sfeer van de jungle, zonder dat het teveel wordt voor je kindje qua indruk en effect.

Wil je ook aan de slag met Jungle Muurstickers? Onze muurstickers zijn er in vele kleuren en afmetingen te krijgen. Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers jungle

Als je kiest voor een muursticker jungle in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigen, muurstickers jungle, dinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.