Home » Behangbanen (zelfklevend)

Toont alle 10 resultaten

De leukste zelfklevende Behangbanen

Wil je iets speciaals op de muur in babykamer of kinderkamer dan zijn zelfklevende behangbanen een echte blikvanger! Deze muurstickers maken de babykamer of kinderkamer in 1x vrolijk en kleurrijk. En nog mooier, ze worden allemaal op maat gemaakt dus bijna alle speciale wensen zijn mogelijk!

De behangbanen maak ik zoveel als mogelijk van duurzame materialen. Ze zijn er in diverse formaten en worden geleverd met een plakinstructie zodat het plakken van deze stickers op de muur makkelijker is. Na een beetje geduld, liefde en aandacht heb je dan een prachtig resultaat waar je vele jaren van kan genieten.

Kies jouw behangbaan

Als je kiest voor een zelfklevende behangbaan in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen via info@kidzstijl.nl aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen voor jouw behangcirkel. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het me weten. Dan ga ik voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies die bij elke product onder het tabblad “Materiaal en plakken” staat.

Thema’s

Behangbanen zelfklevend en muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.