Home » Alle Posters

Resultaat 1–24 van de 126 resultaten wordt getoond

Posters voor in de babykamer en kinderkamer zijn niet meer weg te denken. Als er voor stylisten een manier is om je kamer sfeer te geven, dan is het wel het toepassen van wanddecoratie. Bij Kidzstijl verkopen we kinderkamer en babykamer posters in verschillende formaten. Ook zijn er verschillende ophangsystemen, waarmee je verschillende uitstralingen creëert. Naast muurstickers en behang zijn posters in de kinderkamer is een eenvoudige manier om direct een heel ander resultaat te krijgen.

Graag laten we zien welke keuzes er zijn voor posters en welke voordelen er zijn.

Welke posters zijn er voor baby’s kinderen?

Binnen Kidzstijl hebben we de posters voor babykamers en kinderkamers gerangschikt op thema. De ontwerpers waar me mee samenwerken en hebben uitgelicht zijn Dick Bruna met de Nijntje posters, Fiep Westendorp en Monica Maas met Bobbi Beer.

Posters zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies posters voor de babykamer zoals lieve dieren of de boerderij, geboorteposters  of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor posters in de kinderkamer zijn stoere dinosaurus en voertuigen. Of ga spelen in de jungle met de posters Jungle.

Ook zijn er posters die perfect zijn als kraamcadeau zoals de geboorteposters en textielposters. Allemaal perfect voor de babykamer en kinderkamer. En je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het kan allemaal bij Kidzstijl.

Je kunt posters kiezen binnen een thema, maar ook prima met elkaar combineren. Hetzelfde geldt voor de ophangsystemen. Hiervoor geldt ook; kies voor 1 kleur en stijl of ga juist voor verschillende vormen en stijlen. Het is maar net wat je blij maakt.

Waarom posters van Kidzstijl?

Groot voordeel van posters is dat je ze eenvoudig en vooral goedkoop kunt vervangen voor nieuwe posters. Zo geef je de babykamer met een paar simpele handelingen een hele andere look. Handig als je baby opeens een dreumes is, of je kleuter de interesses van een puber gaat krijgen. En mocht die puber dan ineens de neiging krijgen toch iets van een idool aan de muur te hangen. Dan hangt het in ieder geval in een leuke lijst!

Wil je toch iets duurder gaan, kijk dan eens naar de schattige soorten behang voor de babykamer.

Mix en match met muurstickers

Een look waar ik zelf graag naar kijk in de babykamer is het combineren van een poster met muurstickers voor de baby- of kinderkamer. Met kleine muurstickers in veelvoud creëer je een behanglook en een perfecte achtergrond voor een poster. Kies voor muurstickers in matchende kleuren en het wordt één geheel. Of wat denk je een posterset gecombineerd met muurstickers in hetzelfde thema. Populair zijn de posters met wat zachtere uitstraling van Nijntje of Bobbi Beer.

Op maat gemaakt

In deze webshop van Kidzstijl vind je heel veel posters voor de baby- en kinderkamer. En bijna elke poster is aan te passen aan jouw wensen. Is de poster je nog niet groot genoeg? Dan kan je het ons altijd laten weten en we regelen een grotere poster voor je.

En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals opvang voor dieren en Stichting Metakids. Alle posters worden geprint op natuurlijk ogend biotop-papier. Dit papier zorgt voor een natuurlijke matte uitstraling met een gebroken witte kleur.

Vergeet niet contact op te nemen als je een wens hebt voor de poster van jouw babykamer. Er zijn heel veel mogelijkheden.