Home » Muurstickers » Muurstickers Voertuigen

Toont alle 8 resultaten

Muurstickers Voertuigen voor de stoere kinderkamer

Bij Kidzstijl vind je allerlei muurstickers voertuigen voor de kinderkamer. Of het nu voertuigen zijn die vliegen of rijden of varen, ze zijn er in heel veel maten en kleuren.

Bijna ieder kind heeft 1 of meerdere fases waarin ze alles wat rijd en geluid maakt hele interessant vinden. “Kijk mama, een tractor” of “Kijk mama, een vrachtwagen”. Vaak hoe groter hoe interessanter het is. Bij de muurstickers voertuigen vind je deze stickers terug. Zo zijn er muurstickers treintje, boten of werkvoertuigen. Ook auto’s, constructie voertuigen of hele hoge hijskranen zijn er.

Met muurstickers is er zoveel mogelijk! Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem. Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers voertuigen

Als je kiest voor een muursticker voertuigen in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.