Home » Muurstickers » Muurstickers Brandweer

Toont alle 7 resultaten

Gave muursticker Brandweer voor elke baby- en kinderkamer

Muurstickers Brandweer zijn voor de stoere reddende brandweermannen en vrouwen onmisbaar voor in de kinderkamer.

“Ik wil brandweerman worden mam!”

Als je kind dat zeg, dan heb jij het antwoord. Naast een brandwerend pak heb je natuurlijk een brandweerauto nodig. En een brandweerkamer. In de kleuren rood en wit hebben we brandweerauto muurstickers in alle soorten en maten. Van levensechte tot cartoon getekende muurstickers van brandweer auto’s. Maar ook zijn ze in heel vee andere kleuren te krijgen.

Maak je brandweerkamer helemaal af door de kleur rood door te trekken met andere muurstickers in dezelfde kleur op de muur. Bijvoorbeeld ronde stickers of driehoekjes. En door te combineren met een stoere hanglamp of plafondlamp met brandweerauto’s of posters, maak je het thema Brandweer helemaal compleet. Zo maak je de kinderkamer extra stoer.

Onze muurstickers zijn er in vele kleuren en afmetingen te krijgen. Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers brandweer

Als je kiest voor een muursticker brandweer in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurus, brandweer, onderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.