Home » Muurstickers » Muurstickers Teksten

Toont alle 9 resultaten

Muurstickers met mooie teksten

Wil je een mooie tekst op de muur van jouw babykamer of kinderkamer? Bij Kidzstijl vind je een grote variatie aan muurstickers met teksten die je niet alleen in de kamer van jouw kindje kan gebruiken. Plak de tekst op een muur of deur en je ervaart gelijk een andere sfeer in de ruimte.

Kies voor een quote of maak je eigen tekst. Alles kan hier! Een mooie spreuk kan natuurlijk ook. Weet je de woorden? Maak dan jouw keuze in jouw favoriete lettertype en kleur voor het gewenste effect. Binnen enkele dagen krijg je de muursticker tekst naar je verzonden en kan je genieten van het resultaat.

Met muurstickers is er zoveel mogelijk! Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem. Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muursticker met tekst

Als je kiest voor een muurstickers teksten in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.