Home » Muurstickers » Muurstickers Constructie

Toont alle 16 resultaten

Stoere muurstickers Constructie

Deze muurstickers constructie voor de kinderkamer helpen je mee bouwen! Als jouw kind dol is op grote hijskranen en ander bouwspeelgoed dan zijn deze muurstickers zeker een musthave.

Je weet dat een afbeelding van een constructievoertuig altijd een hit is bij je kind wanneer het bij elke hijskraan die hij ziet “Kijk mama!”.

Van een muursticker van een hijskraan, tot een stoere betonwagen. Alle constructie voertuig muurstickers zie je hier voorbij komen. Met een complete set heb je genoeg voor de hele muur. Of combineer zelf de favoriete voertuigen bij elkaar. Welke stoere constructie muursticker wil jij op de kinderkamer of speelkamer?

Onze muurstickers zijn er in vele kleuren en afmetingen te krijgen. Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers constructie

Als je kiest voor een muursticker constructie in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigen, muurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.