Voor kinderen is licht in hun kinderkamer misschien wel een van de belangrijkste dingen. Want in het donker is het vaak een beetje spannend. Ze zien schaduwen en monsters en kunnen nog niet goed plaatsen wat ze om zich heen zien. Lampen voor de babykamer en kinderkamer mogen dan ook niet ontbreken in onze webshop. We hebben lampen in diverse soorten, kleuren en thema’s. Zowel onze hanglampen als de plafondlampen voor de kinderkamer en babykamer worden met de hand gemaakt en zijn er vele designs te krijgen. Veel van onze lampen passen bij onze muurstickers en andere producten.

Hanglampen op maat gemaakt

Hey, een brandweerauto!! En is dat een leeuwtje?! Bij Kidzstijl hebben we baby- en kinderkamer hanglampen in diverse dessins. Iedere lamp wordt op bestelling en speciaal voor jou op maat gemaakt. Geen 13 in dozijn ontwerp, maar iets wat met liefde en aandacht wordt gemaakt. Naast auto’s en dieren zijn er hanglampen met vrolijke confetti patroon of babylampen waarin meerdere dieren terug zijn te zien. Er zijn ook lampen in de collectie te vinden, waarvan je zelf de stof kunt kiezen, zodat je op die manier een passende lamp voor de kinderkamer vindt. 

Plafondlampen van stof

Plafondlampen voor de kinderkamer zijn ideaal voor de wat minder hoge plafonds. Een plafondlamp wordt via een speciale bijgeleverde fitting nagenoeg tegen het plafond aan geplaatst. Met de blender die onderin gelegd wordt, wordt er een diffuus sfeervol licht verspreidt door de kamer. Op die manier kijkt je kind nooit tegen het felle licht in. Daarnaast zijn ze ook nog eens supermooi om te zien. Uit de collectie van Little DreamZzz hebben we verschillende ontwerpen. Het gave van deze plafondlampen is dat ze worden gemaakt van stof en dus niet van glas zoals je wellicht zou verwachten als je denkt aan plafondlamp. Wij zijn helemaal verliefd op de ontwerpen.

Neem hieronder een kijkje in de shop en laat je inspireren.