Verzenden

Levertijd is 1 – 2 werkdagen.

We trachten de voorraad met de groots mogelijke zorg bij te houden, toch kan het zijn dat er een product is uitverkocht, in dat geval kan de levertijd wat langer zijn. Mocht dat het geval zijn, dan zullen we je hierover op de hoogte brengen.

Verzendkosten en Betalingen

Nederland

Voor bestellingen binnen Nederland hanteren we €4.95 verzendkosten. Gratis bij besteding van €40 of meer.

België

Voor bestellingen naar België hanteren we per bestelling €7,95 aan verzendkosten. Gratis bij besteding van €40 of meer.

In de winkelwagen worden automatisch de verzendkosten berekend. Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Betalingen

KidZstijl kent 2 mogelijkheden voor het betalen van de bestelling:

Vooruitbetalen: Na het plaatsen van de bestelling, krijg je automatisch de betaalinstructies doorgemaild.

Voor betalingen geldt: Iban code NL18KNAB0603620396 en BIC: KNABNL2H.

I-deal: Met IDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Wij maken gebruik van Mollie.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verzonden, kosteloos.

Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien KidZstijl reeds een betaling heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending terugstorten. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan KidZstijl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Hierbij dienen jouw volledige naam en factuurnummer vermeld te worden.

Retourneren

Wat te doen bij retourneren?

Wij hanteren een herroepingsrecht van 14 werkdagen, om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou bestelde producten of persoonlijk geproduceerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Meld eerst je retourmelding via info@kidzstijl.nl. Meld hierbij jouw volledige naam en factuurnummer. Geef ook aan als je een artikel wilt ruilen. Na contact kan je de reeds in ontvangst genomen artikelen terugsturen, binnen 7 dagen, naar het retouradres die je ontvangt. Let op: de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Kidzstijl zal de gehele aankoopsom.

Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens het bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen teven het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat wordt opgegeven voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling aan KidZstijl is gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terugbetaald.

Producten welke specifiek voor de klant worden geproduceerd, kunnen wij helaas niet retour nemen. 

Is het product onverhoopt beschadigd of incompleet, meld dit dan ook binnen 14 werkdagen. 

Wil je dus iets retourneren? Dan heb je daar 14 werkdagen de gelegenheid voor.