Mijn naam is Engelien en ik ben het gezicht achter Kidzstijl.

Ik ben altijd creatief geweest. Vanaf jonge leeftijd ben ik bezig geweest met handvaardigheid, keramiek en pottenbakken, en heel veel andere knutselprojecten. Opgeleid als verpleegkundige en manager in de zorg, ben ik een paar jaren geleden op zoek gegaan naar een vorm van werken waar ik mijn creativiteit weer in terug kon vinden en kwijt kon. En al potten bakkend en knutselend ben ik met Kidzstijl verder gegaan.

Samen met mijn man, knutselende dochter (juni 2016) en stuiterende zoon (2018) vind ik genoeg inspiratie in ons leven en onze omgeving om steeds weer nieuwe muurdecoraties te bedenken en te maken.

Mijn missie met Kidzstijl is om unieke muurdecoraties te maken, echte vrolijkmakers, die ouders en kinderen blij maken. De muurstickers, posters en textielproducten (lampenkappen, ledikantdekens, speelkleden, kussens, etc) ontwerp ik zelf. Het maken van alle producten heb ik ook in eigen beheer. En dat maakt dat er aan heel veel wensen kan worden voldaan. Elke muursticker, poster en textielproduct kan persoonlijk en uniek worden gemaakt voor jou.

 

over-kidzstijl-mij