Unieke ontwerpen

Op maat gemaakt

Grote collectie

Kies jouw

THEMA'S

Weet je al welke kleur en thema je wilt? Een moodboard kan je helpen met keuzes maken over de kleur, de inrichting en de accessoires. Wanneer je de meubels een plek hebt gegeven, kies dan bijvoorbeeld om van één muur een echte eyecatcher te maken. Door met posters in een gekozen thema te werken voor je kinderkamer creëer je snel een mooi en uniek effect op die ene muur. Lees voor inspiratie ook onze blog over posters

Net even iets anders....

MAATWERK NODIG?

Ben je op zoek naar het perfecte plaatje voor jouw kinderkamer?

Dan zijn de gepersonaliseerde en maatwerk posters precies wat je zoekt. Samen creëren we de perfecte posters voor de kinderkamer of babykamer en komen jouw ideeën tot leven.

In tegenstelling tot massaproducten worden de posters bij Kidzstijl allemaal op bestelling gemaakt met de hulp van creatieve individuen, waardoor een uniek tintje aan de kamer van jouw kind gegarandeerd wordt.

Klaar om hun kamer te transformeren? Neem vandaag nog contact met me op of vraag direct een offerte aan en ontdek de praktische mogelijkheden voor het personaliseren van jullie kinderkamer.

Laat Kidzstijl creativiteit en individualiteit in de wereld van jouw kind brengen.

Inspiratie posters kinderkamer

Bij Kidzstijl vind je een veelzijdige keuze aan posters en meer voor de kinderkamer.  Voor decoratie voor de kinderkamer ben ik altijd op zoek naar unieke producten die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden met tekst of kleur of formaat. Geen ingekochte producten, maar met behulp van creatieve mensen allemaal zelfontworpen producten die op bestelling gemaakt worden. Ben je benieuwd naar dit ontwerpproces, volg me dan op Instagram of Facebook.

Speciaal voor jou

In de webshop van Kidzstijl vind je heel veel decoratie voor de kinderkamer. Goede posters van kwaliteit is belangrijk, omdat ze lang meegaan en ook nog eens duurzaam zijn. Dus voor de posters in de kinderkamer maak ik gebruik van een prachtige ongestreken en ongebleekt papiersoort die je overal kan ophangen. En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals Stichting Flappus  en Stichting Metakids. Kijk lekker rond en vergeet vooral niet contact op te nemen als je vragen hebt of iets op maat gemaakt wilt hebben. Maak de kinderkamer helemaal van jou en jouw kind.

Posters

Bij Kidzstijl zijn de posters voor de babykamer en kinderkamer gerangschikt op thema. Posters zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies posters voor de babykamer zoals lieve dieren of de boerderij, geboorteposters  of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor posters in de kinderkamer zijn stoere dinosaurus en voertuigen. Of ga spelen in de jungle met de posters Jungle.

Ook zijn er posters die perfect zijn als kraamcadeau zoals de geboorteposters en textielposters. Allemaal perfect voor de babykamer en kinderkamer. En je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het kan allemaal bij Kidzstijl.

Je kunt posters kiezen binnen een thema, maar ook prima met elkaar combineren. Hetzelfde geldt voor de ophangsystemen. Hiervoor geldt ook; kies voor 1 kleur en stijl of ga juist voor verschillende vormen en stijlen. Het is maar net wat je blij maakt.

Behang

Ook geef je snel en makkelijk sfeer met behang voor de kinderkamer. Behang met een print van bijvoorbeeld walvis doet het goed op elke jongens- en meisjeskamer. De muurcirkels geven de illusie een doorkijkje te geven naar een andere wereld. Er zijn ook jungledieren of een paar bosdiertjes die graag bij je op bezoek komen. Bij het inrichten van de kinderkamer kun je er ook voor kiezen om de wanden neutraal en eenvoudig te houden, zodat je met leuke accessoires de kamer verder op kunt vrolijken. Behang voor de kinderkamer is eenvoudig aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen.

Muurstickers

Wil je iets op de muur wat je vaker kan afwisselen en goedkoper is? Dan kan je denken aan posters voor de kinderkamer. Bij Kidzstijl zijn we dol op mooie illustraties die we persoonlijk kunnen maken met een naam of andere gekozen tekst. Je kan vele mooie muurstickers vinden voor de kinderkamer. Denk een aan een stoer voertuig of jungledieren. Muurstickers kunnen heel groot en maken van die ene muur een echte eyecather. Wat zal jouw kind zich verwonderen! Of plak een mooie behangcirkel op, een doorkijkje naar een andere wereld.