Home » Muurstickers » Muurstickers Vormen

Toont alle 5 resultaten

Muursticker in alle vormen voor de baby- en kinderkamer

Een favoriet bij Kidzstijl zijn de muurstickers vormen voor op de muur van de babykamer of kinderkamer. Je vind hier allerlei vormen zoals driehoekjes, stippen, wolkjes, druppels en hartjes. We gebruiken ze graag als patroon op de muur om zo een behanglook te creëren.

Een patroon op de muur geeft rust in de kamer en kunnen de muurstickers vormen daarom goed gecombineerd worden met een eyecatcher. Denk dan eens aan een grote poster of textielposter.

De muursticker vormen bij Kidzstijl worden op maat gemaakt. Dus staat jouw maat er niet tussen of heb je en idee voor een vorm, laat het me weten door contact op te nemen.

Kies jouw muurstickers vormen

Als je kiest voor een muursticker vormen in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.