Home » Alle Muurstickers

Resultaat 1–24 van de 159 resultaten wordt getoond

De leukste muurstickers voor de babykamer en kinderkamer

Wil je vrolijkheid en kleur toevoegen aan de muur in de babykamer of kinderkamer? Gebruik muurstickers voor de styling die bij jou past en uniek is. Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigen, muurstickers jungle, dinosaurus, brandweer, onderwater, ruimte, sport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Een muursticker voor de babykamer en kinderkamer koop je bij Kidzstijl.

Waarom muurstickers van Kidzstijl?

Bij Kidzstijl is er volop keuze uit verschillende muurstickers. En dat niet alleen, ik maak ze graag voor je persoonlijk op maat. Waarom je bij Kidzstijl aan het juiste adres bent?  Ik zet het voor je op rij:

  1. Er is keuze uit meer dan 40 kleuren!
  2. Diverse afmetingen leverbaar. En staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor je kunnen maken.
  3. Er zijn heel veel muurstickers zelf samen te stellen en volledig te personaliseren met jouw eigen naam of tekst.
  4. Kidzstijl heeft veel soorten muurstickers! Weten welk materiaal we gebruiken voor de muurstickers? Klik hier om de kidzblog over de muurstickermaterialen te lezen.
  5. Het plakken van muurstickers is helemaal niet moeilijk. Lees voor het aankopen de plakinstructie. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je een muursticker aanbrengt.

Kies jouw muursticker

Als je kiest voor een muursticker in de babykamer of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Mix en match

Er zijn heel veel mogelijkheden met muurstickers voor de babykamer en kinderkamer. Een favoriet bij Kidzstijl is het combineren van muursticker met posters in de kinderkamer. En wil je nog even wat meer aanpakken, kijk dan ook eens bij het behang voor de kinderkamer.

Om een babykamer of kinderkamer helemaal te stylen, zijn accessoires onmisbaar. Bij Kidzstijl vind je diverse lampen, textiel en nog veel meer voor de kinderkamer om het helemaal af te maken.