Textiel Bobbi Beer (3)

Posters Bobbi Beer (27)

Muurstickers Bobbi Beer (14)

Lampen Bobbi Beer (2)

Bobbi beer is een gezellige en vrolijke beer. Bobbi speelt graag samen met jou en zorgt voor een gezellige beestenboel op de babykamer en kinderkamer. En Bobbi is natuurlijk niet alleen! Ollie, Giraf, Muis, Eend, Stip en Joupy doen ook mee. Alle illustraties zijn van Monica Maas.

Er zijn heel veel leuke producten met illustraties van Bobbi Beer bij Kidzstijl. Welke vind jij het leukst?

Muurstickers Bobbi

Muurstickers van Bobbi geven de babykamer of kinderkamer een vrolijk accent. De muurstickers worden allemaal geprint op zelfklevende textiel, zonder pvc! Deze stickers zijn makkelijk te plakken en zelfs herplakbaar.

WAAROM MUURSTICKERS VAN KIDZSTIJL?
  • Diverse afmetingen leverbaar en staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor je kunnen maken.
  • Er zijn heel veel muurstickers zelf samen te stellen en volledig te personaliseren.
  • Heel veel voordelen! Lees welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.
  • Hoe kies je een muursticker? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken.

En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructie.

Posters Bobbi

Is de babykamer of kinderkamer bijna klaar, maar mis je nog iets? Een kinderposter als muurdecoratie kan dat laatste accent geven die je zoekt. Posters van Bobbi zijn er met verschillende thema’s. De illustraties worden allemaal gemaakt door Monica Maas.

Kinderposters zijn mooie sfeermakers die ook nog eens makkelijk te wisselen zijn en niet duur in aanschaf. De posters van Kidzstijl zijn in 2 formaten te krijgen (30×40 cm en 50x70cm). En er zijn posters van Bobbi die je kan personaliseren met een naam of tekst.