Home » Muurstickers » Muurstickers Sport

Toont alle 5 resultaten

muurstickers sport en voetbal voor babykamer en kinderkamer

Scoor met een voetbalmuursticker! Is jouw zoontje of dochtertje een echte sportfanaat? Met deze muurstickers sport maak je elke sportliefhebber blij!

Verras je kindje met een slaapkamer in het thema voetbal of een andere sport met onze muurstickers sport.

We hebben losse muurstickers, maar ook een set met wel 18 voetbal stickers voor op de muur. Een echte eyecatcher waar je zeker punten mee scoort is de muursticker is de mooie grote voetbalmuursticker met naam op de muur. Je kan kiezen uit 40 verschillende kleuren en diverse formaten.

En nu maar dromen over die grote carriere!

Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Heb je een tof idee en ben je benieuwd of dat geprint kan worden? Er is heel veel mogelijk.

Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers sport

Als je kiest voor een muursticker sport in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimte, sport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.