Home » Muurstickers » Muurstickers Sprookjes

Toont alle 5 resultaten

De meest fantastische muurstickers sprookjes

Deze muurstickers met sprookjes zijn favoriet in de kinderkamer. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste kindje van het land?Welk meisje wil nou geen prinses zijn? En regenbogen met eenhoorns in haar kamer? De muurstickers met regenbogen is er in het groot of in een serie van kleine regenbogen. Tover de kinderkamer met een beetje magie om naar een sprookjeskamer met een van onze muurstickers.

Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muursticker sprookje

Als je kiest voor een muurstickers sprookjes in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.