Home » Muurstickers » Muurstickers Eenhoorn

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Muurstickers Eenhoorn voor de baby- of kinderkamer

Welk meisje droomt er niet van? Een echte eenhoorn in de slaapkamer. Met deze muurstickers eenhoorn maak je deze droom werkelijkheid. De stickers stimuleren de fantasie en zijn een prachtige aanvulling op de styling van de babykamer of kinderkamer.

Bij Kidzstijl vind je verschillende eenhoorn. Zo zijn er de muurstickers eenhoorn in aquarel stijl. Je ziet ze in “unicolor” die alleen het silhouet van de eenhoorn laat zien. En wat dacht je van een eenhoorn met naam erbij?

Met muurstickers is er zoveel mogelijk! Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem. Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers eenhoorn

Als je kiest voor een muursticker eenhoorn in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.