Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Inspiratie

Inspiratie test

Geplaatst door in Inspiratie, Muurstickers kinderkamer op Juli 15, 2015 .

Om de muur een persoonlijke tint te geven, is een quote die bij je past, een hele mooie toevoeging in de kamer. 

Maar waar begin je? Welke spreuk vind je mooi en welk lettertype past er het beste bij?

Op internet is er gelukkig genoeg te vinden. Op onze Pinterest pagina hebben we teksten gepind, welke ons aanspreken. Op andere sites kwamen we deze tegen. 

  • Een kind, een wonder, zo mooi, zo bijzonder
  • Een wondertje geboren, breekbaar en klein, wacht maar tot ze wat groter zijn.

(bron: leukespreuk)

Mooie inspirerende quotes;

  • Life is far too important to be taken seriously
  • Every accomplishment starts with the...

Geplaatst door in Inspiratie, Muurstickers kinderkamer op Mei 15, 2015 .

Snelle auto's, stoere constructievoertuigen maken van een kinderkamer een echte stoere jongenskamer. En een kinderkamer is eenvoudig in een voertuigen thema te veranderen. Wat dacht je van de constructievoertuigen muurstickers van Leuk Idee?

Deze set bestaat uit drie grote voertuigen. Een vrachtwagen, een taxi en een graafmachine. De muurstickers zijn contourgesneden en zijn naar keuze op elk gewenste plek van de muur te plakken. Op het voorbeeld zijn ze boven elkaar geplakt, maar uiteraard is het ook mogelijk om ze in een rij achter elkaar te plakken. De bijgevoegde sterren geven deze set net een extra...

Geplaatst door in Inspiratie, Wat klanten over ons zeggen: op Maart 30, 2015 .

Eén van de redenen waarom ik zo blij ben met het werk dat ik doe, is dat er ontzettend leuke klant contacten kunnen ontstaan. Zo ook deze week. Elise bestelde bij ons de sterren muurstickers. Op woensdag belde ze ons, dat ze er erg blij mee was. Ze had ze opgeplakt in de babykamer in wording en was er zo blij mee, dat ze ons er foto’s van gestuurd heeft.

Niet alleen belde ze om te zeggen dat ze er erg blij mee was, maar ook om te vragen of ze nog meer kon bestellen. Op de andere wand wilde ze ook nog graag deze sterren muurstickers plakken. Ze vroeg of het mogelijk was om de muurstickers af te halen. Ook dat kan natuurlijk op...

Back to Top