Home » Geboorteposters

Toont alle 12 resultaten

De Geboorteposter is een unieke manier om de mooiste dag van je leven vast te leggen. Een prachtige herinnering aan de bijzondere dag waarop je kindje is geboren. De geboorteposters van Kidzstijl zijn leuk om te geven en om te krijgen!

Geboorteposters op maat gemaakt

Alle geboorteposters heb ik zelf ontworpen en zijn dus uniek. En wat nog leuker is, je kan zelf de poster aanpassen. Er zijn geen regels voor wat je op een geboorteposter hoort te zetten, het is meer een kwestie van smaak. Meestal is het gebruik van de babynaam en geboortedatum normaal.

Daarnaast kunnen de algemene geboortegegevens, zoals geboortegewicht, lengte en tijdstip van de geboorte er ook op. Vind je het leuk om alle gegevens rondom de geboorte te vermelden als leuke herinnering? Dan kun je denken aan de geboortedag, geboorteplaats en de namen van de trotse ouders. Met een geboortegedichtje of spreuk maak je de geboorteposter compleet. Alle geboorteposters zijn dus aan te passen aan jouw wensen.

En vind je niet wat je zoekt? Neem contact met me op om jouw ideeën te bespreken. Ik denk graag met je mee!

Papier en de kleuren

Alle geboorteposters van Kidzstijl worden geprint op een ongestreken papiersoort die gemaakt wordt van gerecycled materiaal. Doordat het papier ongestreken is, heeft het een mooie matte gebroken witte uitstraling. Het is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers.

De kleuren van elke computerscherm kunnen iets afwijken dan op papier. Dit komt doordat wij printen met full color digitaal, zodat de kleuren het beste kwaliteit krijgen op het poster. De dikte van het papier is 250 g/m² en het formaat is standaard 30×40 cm of 50x70cm. Wil je een ander formaat, laat het me weten.

Thema’s

Posters zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies posters voor de babykamer zoals lieve dieren of de boerderij, geboorteposters  of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor posters in de kinderkamer zijn stoere dinosaurus en voertuigen. Of ga spelen in de jungle met de posters Jungle.

Ook zijn er posters die perfect zijn als kraamcadeau zoals de geboorteposters en textielposters. Allemaal perfect voor de babykamer en kinderkamer. En je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het kan allemaal bij Kidzstijl.