Home » Muurstickers » Muurstickers Bloemen

Toont alle 2 resultaten

De vrolijkste muurstickers bloemen

De muurstickers Bloemen van Kidzstijl maken de muur van elke baby- en kinderkamer vrolijk en kleurrijk. Zo maak je samen met jouw kindje de leukste pluktuin van de buurt! Helemaal zelf aangelegd. Een bloemen pluktuin voor op de muur. Wie wil dat nou niet?

Deze muurstickers “pluk” je het hele jaar door. Net zoals in de natuur hebben we bloemen in allerlei kleuren en formaten. De muursticker met lentebloemen in verschillende kleuren is hiervoor heel geschikt. Wil je liever botanische bladeren als muursticker of een grote cactus? Ook dat vind je in de shop.

Kies jouw muurstickers bloemen

Als je kiest voor een muursticker bloemen in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.