Home » Alle Muurstickers » Naamstickers
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Naamstickers voor de babykamer en kinderkamer

Niets maakt de babykamer of kinderkamer persoonlijker dan de naam van jouw kindje op de muur of deur. En je kan kiezen in lettertypes, kleuren en de grootte van de naam.

Ga je voor een statement en wil je de naam heel groot? Of is het juist subtiel en praktisch om de naam op de deur van kledingkast te zetten? Het kan allemaal! We hebben naamstickers met afbeelding zoals dieren, voertuigen en andere lieve plaatjes. En wil je geen stickers? Kijk dan ook eens bij de naamposters die je bij Kidzstijl vind.

Met muurstickers is er zoveel mogelijk! Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem. Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw naamstickers

Als je kiest voor een naamsticker in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.