Home » Muurstickers » Muurstickers Boerderij

Toont alle 7 resultaten

De leukste muurstickers Boerderij

Met de Muurstickers Boerderij maak je van jouw baby- of kinderkamer de leukste kinderboerderij van Nederland, gewoon bij je thuis!

Op de boerderij valt van alles te beleven en het is voor iedere leeftijd een feest van herkenning. Bij Kidzstijl vind je alle muurstickers van boerderijdieren en de boerderij voertuigen zoals een tractor, vrachtwagen en kiepwagen. Ook zijn er stoere naamstickers met tractor verkrijgbaar in heel veel kleuren. Plak deze op de deur, muur of andere gladde ondergrond en jouw baby- of kinderkamer krijgt die unieke sfeer waar je naar op zoek bent.

De muurstickers zijn er in vele kleuren en afmetingen. Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Zoek je groter of juist kleiner? Geen probleem, neem contact op en geef je wensen door! Doordat de muurstickers in eigen beheer worden ontworpen en gemaakt, is er heel veel mogelijk.

Kies jouw muursticker Boerderij

Als je kiest voor een muursticker boerderij in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.