Home » Muurstickers » Muurstickers Vliegtuigen

Toont alle 3 resultaten

Vliegtuigen muurstickers voor babykamer en kinderkamer

Vlieg mee met deze muurstickers! Ga lekker bij een raampje zitten en verwonder je over alles wat je ziet vanuit je eigen vliegtuig. Kidzsztijl heeft muurstickers in verschillende vormen en kleuren en passen hierdoor elke op kinder- en babykamer.

Een mooie muursticker van een vliegtuig op de kamer, maakt de kinderkamer helemaal stoer. Wat te denken van een legervliegtuig in camouflage kleuren? Of toch liever een gepersonaliseerde muursticker met een naam eronder? 1 ding is zeker, de kamer komt er heel gaaf uit te zien met deze vliegtuig muurstickers!

Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Heb je een tof idee en ben je benieuwd of dat geprint kan worden? Er is heel veel mogelijk.

Neem contact op door te mailen naar info@kidzstijl.nl en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers bomen

Als je kiest voor een muursticker bomen in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungledinosaurusbrandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.