Decoratie voor de kinderkamer

Wat groeien baby’s toch hard en voordat je het weet zijn het al rondspringende peuters en kleuters.

Tijd om de babykamer om te toveren tot een fantasievolle kinderkamer waar ze nog heel veel speeluurtjes kunnen beleven, maar ook lekker kunnen slapen. Voor de kinderkamer vind je bij Kidzstijl veel producten en ideeën.

Kies je thema

Weet je al welke kleur je wilt? En heb je al een thema in gedachten? Bij het inrichten van je kinderkamer heb je heel veel mogelijkheden. Een moodboard kan bijvoorbeeld  helpen met keuzes maken over de kleur, de inrichting en de accessoires. Wanneer je de meubels een plek hebt gegeven, kies dan bijvoorbeeld om van één muur een echte eyecatcher te maken. Door met muurstickers te werken voor je kinderkamer creëer je snel een mooi en uniek effect op die ene muur. Goede muurstickers van kwaliteit, zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen sporen achter bij het verwijderen van de muurstickers. Bij Kidzstijl maak ik gebruik van een prachtige textielstickers die zelf herplakbaar is wanneer je het op een andere plek wilt hebben.

Bij muurstickers kan je kiezen voor een bijpassend poster. Posters zijn een hele fijne en ook goedkopere manier om het thema of uitstraling van de kinderkamer te wisselen. En als je kiest voor een post met naam dan kan deze bijvoorbeeld gebruikt worden op de slaapkamerdeur. Een mooi speelkleed, lamp en andere accessoires maken het geheel af en geeft de kinderkamer een warme en uitnodigende uitstraling.

Inspiratie

Voor producten voor de kinderkamer ben ik altijd op zoek naar unieke producten die helemaal gepersonaliseerd kunnen worden met tekst of kleur of formaat. Geen ingekochte producten, maar met behulp van creatieve mensen allemaal zelfontworpen producten die op bestelling gemaakt worden. Ben je benieuwd naar dit ontwerpproces, volg me dan op Instagram of Facebook.

Op maat gemaakt

In deze webshop van Kidzstijl vind je heel veel decoratie voor de kinderkamer. Bijna elk product is te personaliseren. Dus vergeet niet contact op te nemen wanneer je een idee hebt en deze niet kan vinden in de webshop. En met de aankoop van producten bij Kidzstijl steun je ook mooie doelen zoals opvang voor dieren en Stichting Metakids.

Kijk lekker rond en vergeet vooral niet contact op te nemen als je vragen hebt of iets op maat gemaakt wilt hebben. Maak de kinderkamer helemaal van jou en jouw kind.