Algemeen, Inspiratie

5 Thema’s voor de Kinderkamer

thema-kinderkamer

5 Thema’s voor de Kinderkamer

Voor mij is het versieren van een kinderkamer een soort verkleedpartij, want je transformeert een ruimte naar een ander wereld door de aankleding. En door alle verschillende kleuren, vormen en thema’s is er zoveel mogelijk!

In dit BLOG hebben we 5 populaire thema’s voor de kinderkamer geselecteerd.

Thema’s voor de kinderkamer

Ruimte

“I love you to the moon and back”. De ruimte is zoiets magisch voor kinderen. Voor baby’s zijn er de kleine sterretjes voor aan de muur, waar je kindje bij kan wegdromen. Mogen de marsmannetjes ook landen in de kamer? Kijk dan even verder en laat je inspireren: https://kidzstijl.nl/muurstickers/ruimte Tip: deze plafondlamp neemt je mee door de wolken https://kidzstijl.nl/plafondlamp-oker-wolk 

Flowerpower

Met bloemen vrolijkt de hele muur op! En bloemen zijn tijdloos. Wij zijn helemaal verliefd op deze set die je in twee kleuren kan samenstellen. Bij elkaar zijn het wel 160 stickers!! https://kidzstijl.nl/muurstickers-bloesem. Tip: super leuk is het om dit thema te combineren met grof gehaakt kleed om echt de sfeer van de 70’s terug te halen.

Jungle

Wat zijn jouw favoriete jungle dieren? Het Jungle thema is een populair thema onder de kinderkamers. In deze set haal je de jungle de kamer in: https://kidzstijl.nl/muurstickers-jungle-2kleuren.Tip: maak de junglekamer af met de behangbanen in hetzelfde thema: https://kidzstijl.nl/muursticker-behang-tijger.

Boerderij

We gaan graag naar de kinderboerderij. Het kind in mezelf komt naar boven bij het zien van alle dieren, maar het is vooral de tractor die de aandacht van mijn zoontje. Dit is een hele kleurrijke set met allerlei voertuigen: https://kidzstijl.nl/muurstickers-voertuigen-tractor-bus. Tip: Wil je liever dieren aan de muur? Kijk eens bij de posterset https://kidzstijl.nl/posterset-boerderij .

Magie

Magic. Een van onze favoriete thema’s. Als kind is er zoveel te ontdekken en een kinderkamer is de plek om die magie te laten sprankelen. Met muurstickers kun je met dit thema helemaal los. Sterretjes. Sprookjes. Regenbogen. Stippen. Als het om magie gaat, is alles mogelijk: https://kidzstijl.nl/muurstickers/sprookjes-prinses-prins-fee-eenhoorn-paard.

Welk thema spreekt jou het meeste aan?

Heb je nou een idee en weet je niet goed wat er allemaal bij past? Stuur een bericht. Ik denk graag met je mee.

Liefs, Engelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *