Muurstickers

5 Voordelen van muurstickers

Voordelen-muurstickers

Zeg vaarwel tegen saaie muren en hallo tegen creatieve mogelijkheden terwijl je je laat inspireren in de 5 voordelen die muurstickers in je leven kunnen brengen. Deze veelzijdige en trendy muurdecoratie is niet alleen een leuke manier om de ruimte van jouw kleine te personaliseren, maar bieden ook een groot aantal voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Van het toevoegen van een essentiële kleur tot het creëren van een illusie van diepte: muurstickers zijn als toverstokjes voor je interieur. In dit artikel worden vijf verrassende voordelen omschreven van het gebruik van muurstickers, waardoor je zin krijgt gelijk aan de slag te gaan en de kinderkamer om te toveren in dat magische paradijs.

Wat zijn de 5 voordelen van muurstickers?

Muurstickers hebben heel veel voordelen en in deze blog lees je er 5 die muursticker de moeite waard maken. Muurstickers in de kinderkamer en andere ruimten in huis zijn populair. Niet gek als je bedankt hoeveel voordelen ze bieden. Ze zorgen voor vrolijkheid, kleur en het is eenvoudig, snel en goedkoop om toe te passen voor jouw kinderkamerstyling of babykamerstyling. Weten wat alle voordelen zijn van een muursticker?

Hieronder een aantal redenen om zelf een muursticker te bestellen!

Voordeel #1: Unieke styling

1 van de 5 voordelen van muurstickers, is dat ze de ideale oplossing om een muur op te vrolijken. Op unieke wijze. De muurstickers van Kidzstijl stel je zelf samen en kun je volledig personaliseren. Kleur, formaat en tekst kan je bij heel veel stickers zelf kiezen.

Geen babykamer of kinderkamer is op deze manier hetzelfde.

Plak bijvoorbeeld de naam van je kind of baby op de muur met leuke naamstickers of misschien wil je wel een inspirerende spreuk op de muur. Geen fantasie is te klein! Een muursticker geeft de kamer direct een hele andere uitstraling. Een alternatieve muurdecoratie is natuurlijk een leuk schilderij. Echter heb je met het ophangen van een lijst een spijker of schroef nodig, wat een gat in de muur betekend.

Een muursticker houd jouw muur heel.

Ook kost het goed ophangen van een schilderij meer tijd dan het opplakken van een muursticker. Daarbij is er voor een grote muur vaak 1 groot schilderij of meerder bij elkaar passende schilderijen nodig, en dan is vaak erg kostbaar. Behangen kan natuurlijk ook. Vaak zie je de naden van de banen. Een muursticker oogt als één geheel en loopt mooi over op de muur. Je ziet geen randen.

Genoeg redenen dus om te kiezen voor een leuke en originele muursticker. Ben je niet van het kiezen? Je kan natuurlijk alles met elkaar combineren. Een muur met behang en een ander muur met stickers.

Mix en match. Dat is DE kracht van muurstickers.

Voordeel #2: Gemakkelijk aan te brengen

Kinderen wisselen van smaak tijdens het opgroeien. Bij iedere fase komt een nieuwe, steeds meer uitgesproken, voorkeur. Was iets eerst nog hip, is het in de volgende fase opeens ‘kinderachtig’. En daar ligt het 2de van de 5 voordelen van muursticker. Muren verven en interieur veranderen kan zo een behoorlijke investering van tijd en geld zijn. Met muurstickers is kinderkamerstyling juist leuk en gemakkelijk. En het maakt je net zo flexibel als je kind. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete prinses van je dochter of leuke werktuigen voor je zoon die nu in de “kijk mama, een kraan”-fase zit.

Het plakken van een muursticker is heel eenvoudig.

Het werkt bijna als een normale sticker waar je de achterkant vanaf haalt en plakt. Zo makkelijk zijn ook muurstickers te plakken. Onze vinylstickers (de uni-kleur muursticker) zijn voorzien van een applicatietape waardoor ze in één beweging zijn aan te brengen.  Je hoeft dus niet elke letter of kleine afbeelding apart op de muur te plakken.

Wanneer je dit vergelijkt met een muur laten verven of een muurschildering laten schilderen, scheelt dit een hoop tijd en geld! Daarnaast geeft het voldoening zelf creatief bezig te zijn en van je resultaat te genieten. Jouw mogelijkheden zijn eindeloos.

Alle stickers worden geleverd met een plakinstructie. Die je ook hierop de site vindt.

Voordeel #3: Gemakkelijk te verwijderen

Het 3de voordeel van de 5 voordelen van muursticker? Muurstickers zijn heel makkelijk te verwijderen. Superhandig als jouw kind toe aan een nieuwe fase is.

Muurstickers zijn (binnen 2 jaar) te verwijderen zonder schade aan de muur of andere oppervlakte. Hoe langer een sticker op de muur heeft gezeten, hoe beter deze plakt. Tip: als de sticker erg vast zit dan helpt het met een föhn de sticker wat te verwarmen waardoor de lijmlaag soepeler wordt. Afhalen wordt dan een piece of koekje.

En dan is er weer ruimte voor nieuw ideeën op de muren. Op deze wijze is de muursticker een leuke en gemakkelijke manier voor afwisseling in de kinderkamer.

Voordeel #4: Duurzaam

De muurstickers van vinyl gaan lang mee. Ze blijven, afhankelijk van de ondergrond,  gemiddeld 2 jaar zitten (en misschien wel langer). Ook kunnen ze tegen een stootje. Wist je dat de stickers (fullcolour) zelfs een laminaatlaagje hebben waardoor ze goed tegen een beetje vocht of viezigheid kunnen?! Eén van de 5 voordelen van muurstickers die ik persoonlijk erg belangrijk vind.

Voordeel #5: Voordelig

Vergeleken met behang, een schilderij of de hele muur verven, zijn muurstickers de voordelige optie om de sfeer in de kamer te veranderen. Niet alleen in aanschaffen, maar ook in toepassen. Je hebt er geen vakman voor nodig. Jij kan een muursticker zelf aanbrengen. Een muursticker is dus een goede oplossing voor de kinderkamerstyling. Een muursticker is ook nog eens erg licht van gewicht. Misschien is dit nog wel de beste van de 5 voordelen van muurstickers!

Een muursticker is een originele, gemakkelijke, duurzame en voordelige oplossing voor de kinderkamerstyling.

Genoeg redenen dus om te kiezen voor een leuke en originele muursticker. Er is genoeg keuze voor iedereen en voor elke kinderkamer of babykamer. En zijn hebben deze 5 voordelen van muursticker je nog niet overtuigd? Lees dan eens verder in onze blog en ontdek nog meer inspiratie over muursticker.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Laat het me weten en ik denk met je mee.

2 thoughts on “5 Voordelen van muurstickers

  1. Evelien Versteeg schreef:

    Hallo, een vraagje kunnen de muurstickers ook op de ramen geplakt worden ?

    1. Engelien Hueting schreef:

      Hoi Evelien, zeker kunnen de stickers op ramen geplakt worden. Soms is het dan handig om de afbeeldingen te spiegelen als je ze aan de binnenkant wilt plakken en aan de buitenkant wilt laten zien. Wensen mag je altijd doorgeven via info@kidzstijl.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *