Home » Muurstickers » Muurstickers Dinosaurus

Toont alle 8 resultaten

Stoere muurstickers Dinosaurus voor de baby- en kinderkamer

Pas op voor de T-rex en triceratops! Alle dino’s komen weer tot leven in de kinderkamer. Maar niet gevreesd. Deze muurstickers met dinosaurus zijn helemaal niet eng. En daarom zeer geschikt voor in de kinderkamer.

De getekende dino’s kun je in allerlei kleuren bestellen, zodat je de kinderkamer helemaal omtovert naar wens. Combineer de muurstickers Dinosaurus met andere muurdecoratie, zoals een poster met dinosaurussen. En wil je indruk maken, ga dan voor groot! De T rex in XXL formaat zal ieder kind verbazen.

Onze muurstickers zijn er in vele kleuren en afmetingen te krijgen. Staat jouw gewenste kleur of afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en we kijken of we die voor jou kunnen maken.

Kies jouw muurstickers Dinosaurus

Als je kiest voor een muursticker dinosaurus in de baby- of kinderkamer dan kies je voor veel voordelen! Lees hier welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.

Vind je het lastig om te kiezen en weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken. Hier vind je volop inspiratie en informatie.

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructies.

Thema’s

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten, kleuren en in verschillende thema’s. Kies muurstickers voor de babykamer zoals lieve dieren of boerderijdieren, eigen teksten of namen, mooie spookjes, regenbogen, eenhoorns, hoge bomen of prachtige bloemen. Een andere mogelijkheid voor muurstickers in de kinderkamer zijn geometrische vormen in verschillende kleuren, stoere auto’s en constructie voertuigenmuurstickers jungle, dinosaurus, brandweeronderwaterruimtesport, of ga met de vliegtuigen de wereld in. Hiermee maak je je eigen ontwerp en maak je een einde aan de saaie muur. En wil je het groot? Dan kan dat met de muurstickers xxl. Het kan allemaal bij Kidzstijl.