Posters

De leukste posters voor de kinderkamer.

poster-kinderkamer

De leukste poster voor de kinderkamer; 5x inspiratie

Ben je op zoek naar tips en inspiratie voor de leukste posters in de kinderkamer hangt? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Naast dat je in onze webshop de allerleukste en liefste posters voor zowel kleine als kinderen vindt, inspireren we je graag hoe je van de kinderkamer een super fijne plek maakt. Een plek om te spelen en om te slapen. Er zijn tekstposters, naam posters, posters met schattige dieren en stoere werktuigen. En posters die perfect zijn voor de babykamer. Het is er allemaal. Of ga voor een poster waar ze iets van leren. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

In deze blog ontdek je hoe je van de kinderkamer met één of meerdere posters op een simpele manier een speelse en gezellige omgeving maakt.

#1 Maak een Posterwand

Eén van de leukste posters voor de kinderkamer is het combineren van posters in de posterwand! Misschien denk je bij het horen van een ‘posterwand’ terug aan de tijd dat je van je favoriete boyband, of die ene knappe jongen uit die boyband, je hele muur had behangen. Tot grote schrik van je ouders. Maar, geen nood. Dit is niet wat wij voor ogen hebben als we het hebben over een posterwand.

Een posterwand is eigenlijk niets meer dan een verzameling posters bij elkaar. Maar dan netjes in een lijstje. Net zoals je doet met foto’s. Een posterwand stel je samen zoals je wilt. Ga voor een speels effect, door  verschillende formaten te kiezen en verschillende lijstjes met elkaar te combineren. Of ga juist voor dezelfde lijsten met dezelfde afmeting voor een strakker geheel. De hoeveelheid lijsten en de grootte van jouw  posterwand bepaal je helemaal zelf.

Groot voordeel van posters is dat je ze eenvoudig en vooral goedkoop kunt vervangen voor nieuwe posters. Zo geef je de kinderkamer met een paar simpele handelingen een hele andere look. Handig als je baby  opeens een dreumes is, of je kleuter de interesses van een puber gaat krijgen. En mocht die puber dan ineens de neiging krijgen toch iets van een idool aan de muur te hangen. Dan hangt het in ieder geval in een  leuke lijst 😉

posterwand-leukste-posters-kinderkamer-kidzstijl

#2 Combineer de leukste poster met muursticker

Mix and Match. We zijn er dol op. En je kind waarschijnlijk ook, want kinderen houden sowieso van combineren. Ik weet niet hoe jouw kinderen zichzelf kleden, maar die van mij gaat het liefst met een badpak over een pyjama op haar regenlaarzen naar school. Het doet met regelmaat pijn aan onze ogen, maar het is natuurlijk ook een superleuke fase waar we volop van genieten. Nu willen we jouw muren in huis niet zo hysterisch laten ogen als de kinderkleding dracht van een kleuter, maar een beetje combineren geeft zeker een heel verrassend effect in een kinderkamer. 

Een look waar we zelf graag naar kijken in de kinderkamer is het combineren van een leuke poster met muurstickers. Met kleine muurstickers in veelvoud creëer je een behanglook en een perfecte achtergrond voor een poster. Kies voor muurstickers in matchende kleuren en het wordt één geheel. Of wat denk je een posterset gecombineerd met muurstickers in hetzelfde thema. Populair bij kinderen is het jungle thema. Maar ook werktuigen en de wat zachtere uitstraling met posters van Nijntje of Bobbi Beer worden veel verkocht.

nijntje-leukste-posters-kinderkamer-kidzstijl

 #3 De leukste en de grootste? Ga voor een Poster XL

Groot, groter, grootst! Kinderen gaan voor GROOT. En wij dus ook! Niet alleen de leukste poster maar ook de grootste. In de webshop van Kidzstijl vind je de meeste posters in 2 standaard afmetingen (30 x 40 cm of 50 x70 cm). En XL zegt het al, is lekker groot. Kinderen vinden het geweldig, want het is echt een blikvanger in de kinderkamer. En je kan met slechts 1 poster een enorm statement en thema neerzetten.

Een grote XL poster is erg geschikt als je houd van meer rust aan de wand. Want laten we wel zijn. Met kinderen en al het rondslingerende speelgoed is het al snel onrustig. Wil je de muren dan juist wat neutraler houden, dan is een poster in XL formaat een fijne keuze.

Is de poster je nog niet groot genoeg? Dan kan je het ons altijd laten weten en we regelen een grotere poster voor je.

dierenalfabet-leukste-posters-kinderkamer-kidzstijl

# 4 Kies voor de leukste posters met naam of tekst voor een persoonlijke touch

Welke betekenis heeft de naam van jouw kind? Het kiezen van de namen vonden wij een hele zoektocht, maar nu zien we steeds meer hoe goed de namen passen bij de karakters van de kinderen. Onze oudste dochter heeft onlangs geleerd hoe ze haar naam kan schrijven en herkent haar naam soms als het ergens op staat, zoals op de poster met haar naam die op haar kamer hangt.

Ben je op zoek naar een unieke print met een persoonlijke touch? Ga dan voor een naamposter. Het zorgt voor een uniek stukje muurdecoratie die helemaal jouw kindje past. Bij een persoonlijke poster mag je denken aan een unieke print met de naam van jouw kindje erop of aan een eigen lijfspreuk geprint met de afbeelding naar keuze. Wat we hierbij bijvoorbeeld zien is dat de tekst uit het geboortekaartje wordt geprint. Je kan het formaat helemaal zelf kiezen. Hiermee maak je het nog persoonlijker. De leukste posters voor de kinderkamer is een naamposter.

Wist je dat een naamposter ook een super leuk en persoonlijk kraamcadeau is? Kies een poster en laat hierin de naam van de baby samen met de geboortedatum printen.

naamposter-kinderkamer-kidzstijl

#5 De leukste Poster op slaapkamerdeur

En als laatste inspiratie gaan we voor … een open deur! Als er iets saai kan ogen zijn het wel slaapkamer deuren. Ok, mooi wit en strak afgewerkt, of misschien met een paar deuken en gaatjes die met de tijd spontaan zijn ontstaan, maar het kan veel leuker. Zeker voor kinderen. Dus ook voor de slaapkamerdeur in de kinderkamer heb je de leukste posters.

Pimp die deur en geef een sneakapeak wat achter die deur ligt, een fantasievolle kinderkamer, helemaal van jouw kindje. Ook hier kun je kiezen voor een naamposter of XL. En hey, dan zie je meteen al butsen op de deur niet meer ;).

deur-kinderkamer-kidzstijl

Alle onze posters worden geprint op natuurlijk ogend biotop-papier. Dit papier zorgt voor een natuurlijke matte uitstraling met een gebroken witte kleur. Staat jouw wens er niet tussen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *