Muurstickers

Een muursticker kiezen; moeilijk of juist niet?

muurstickers-soorten

Hoe kies ik een muursticker?

De juiste muursticker kiezen, kan een heleboel doen voor de sfeer en thema van jouw kinderkamer. In ons assortiment is er altijd wel een muursticker te vinden, die precies in jouw kamer past. Je bent met muurstickers erg flexibel, je bepaalt zelf waar je ze wilt plakken. Geen gedoe met boren in de muur. We hebben grote variatie in muurstickers qua kleuren en afmetingen. Tevens zijn er veel muurstickers zelf samen te stellen en volledig te personaliseren.

Maar hoe kies je nou de juiste muursticker?

Formaat

Begin altijd bij de plek waar je een muursticker wilt plakken. Hoe groot is die muur (deur of raam)? En hoe groot wil je de sticker hebben? Verhouding van plek en sticker is hierbij belangrijk voor de sfeer. Een te kleine muursticker op een grote muur valt weg. Een grote muursticker op een kleine muur kan erg mooi zijn, maar bepaald ook de sfeer van de kamer. Kortom, er zijn veel mogelijkheden en aan jou om het formaat muursticker te kiezen wat het beste bij je past.

TIP: plak met afplak tape het formaat van de stickers op de muur, zodat je ziet hoe groot of klein iets wordt. De exacte afmetingen vind je onder ieder product.

Kleur

Het leuke van de muurstickers van KidZstijl is dat je kan kiezen uit meer dan 40 kleuren! De uni kleur muursticker biedt mogelijkheid om te kiezen uit een hele reeks kleuren, van felle kleuren voor de kinderkamer tot aan pastelkleuren die heel erg goed passen in de babykamer. Op die manier kan je jouw muurstickers personaliseren en kies je jouw gewenste kleur op de muur. Zie voor inspiratie ook de blog  over Trendkleuren en de kleurenkaart.

Ondergrond

De muurstickers zijn geschikt voor alle effen gladde (geverfde) ondergronden (bij voorkeur geen verf op acrylaat basis). Gladde ondergronden zijn bijvoorbeeld deuren, glad behang, glad gestucte wanden, meubelpanelen en dergelijke. Zorg ervoor dat geverfde muren goed droog zijn. Laat een geverfde muur vier weken drogen, alvorens de stickers te plakken. 

Plakgemak

Bij Kidzstijl kan je 2 soorten muurstickers krijgen. Eentje is op pvc basis, de uni kleur muurstickers, en de ander is op textielbasis, de fullcolour muurstickers. Beide soorten worden geleverd met een plakinstructie en zijn makkelijk te plakken. De plakinstructies staan ook hier op onze website. Beide materialen zijn van zeer goede kwaliteit. Een muursticker kiezen in beide soorten is een goede aanvulling voor de kinderkamer.

Persoonlijke service en muurstickers op maat

Twijfel je over de kleur, dan kan je vooraf kosteloos een kleurenstaal aanvragen, op die manier weet je zeker dat je altijd voor de juiste kleur zult kiezen. Veel muurstickers zijn in diverse afmetingen leverbaar, staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem even contact met mij op en kan ik kijken of ik de gewenste afmeting voor je kunnen maken. En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *