Home » Bobbi Beer » Lampen Bobbi Beer

Toont alle 2 resultaten

Lampen Bobbi Beer

Voor kinderen is licht in hun kinderkamer misschien wel een van de belangrijkste dingen. Want in het donker is het vaak een beetje spannend. Lampen van Bobbi Beer voor de babykamer en kinderkamer mogen dan ook niet ontbreken in de webshop van Kidzstijl. Veel van de lampen passen bij de muurstickers en andere producten van Bobbi Beer.

Hanglampen op maat gemaakt

Lampen van Bobbi Beer voor de baby- en kinderkamer zijn er in diverse dessins. Speciaal voor jou wordt iedere lamp op bestelling en dus op maat gemaakt. Geen 13 in dozijn ontwerp, maar iets wat ik met liefde en aandacht maak. De lampen maak ik met stof die van 100% katoen is en ze worden standaard geleverd met pendel. Zo kan je lamp meteen ophangen.

Zie je nu geen leuke lamp van Bobbi Beer. De collectie breidt nog steeds uit. Kijk dan ook hier regelmatig om de nieuwste ontwerpen in de gaten te houden of schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Kidzstijl op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de leukste acties.

Wees er snel bij!

Bobbi Beer is een gezellige en vrolijke beer. Hij speelt graag samen met jou en zorgt voor een gezellige beestenboel op de babykamer en kinderkamer. En Bobbi is natuurlijk niet alleen! Ollie, Giraf, Muis, Eend, Stip en Joupy doen ook mee. Alle illustraties zijn van Monica Maas.

Kidzstijl heeft heel veel leuke producten met illustraties van Bobbi Beer.  Welke vind jij het leukst?