Home » Bobbi Beer » Muurstickers Bobbi Beer

Toont alle 14 resultaten

Muurstickers Bobbi Beer

Muurstickers van Bobbi Beer geven de babykamer of kinderkamer een vrolijk accent. Want of je nu gaat voor een grote stickers of een serie kleine stickers, Bobbi Beer garandeert veel kijkplezier. Zo kan Bobbi je bijvoorbeeld meenemen naar de boerderij of je leren in een brandweerauto te rijden.

Er zijn 2 soorten muurstickers van Bobbi Beer. De ronde muurstickers worden geprint op een vinyl sticker. En de contour gesneden muurstickers worden geprint op zelfklevende textiel, zonder pvc! Deze stickers zijn makkelijk te plakken en zelfs herplakbaar.

WAAROM MUURSTICKERS VAN KIDZSTIJL?

  • Elke muursticker Bobbi Beer wordt op bestelling gemaakt en dus op maat gemaakt voor jou.
  • Diverse afmetingen leverbaar en staat jouw gewenste afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem contact op en ik kijk of ik die voor je kunnen maken.
  • Veel muurstickers van Bobbi Beer zijn zelf samen te stellen en volledig te personaliseren.
  • Heel veel voordelen! Lees welke voordelen van muurstickers er allemaal zijn.
  • Hoe kies je een muursticker? Onze Kidzblog helpt je op weg om een goede keuze te maken.

En mocht je nou niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het ons weten. Dan gaan we voor je op zoek!

Lees voor het aankopen de plakinstructie.

Zie je nu geen leuke muurstickers van Bobbi Beer. De collectie wordt nog steeds uitgebreid. Kijk dan ook hier regelmatig om de nieuwste ontwerpen in de gaten te houden of schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Kidzstijl op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de leukste acties.

Wees er snel bij!

Bobbi Beer

Bobbi Beer is een gezellige en vrolijke beer. Hij speelt graag samen met jou en zorgt voor een gezellige beestenboel op de babykamer en kinderkamer. En Bobbi is natuurlijk niet alleen! Ollie, Giraf, Muis, Eend, Stip en Joupy doen ook mee. Alle illustraties zijn van Monica Maas.

Er zijn heel veel leuke producten met illustraties van Bobbi Beer, zoals de muurstickers van Bobbi Beer,  bij Kidzstijl. Welke vind jij het leukst?