Home » Accessoires » Kraamcadeaus Babykamer

Toont alle 8 resultaten

Unieke kraamcadeau voor de babykamer

Een geboorte is om te vieren! En daar horen cadeautjes bij. Zoek je een origineel kraamcadeau voor de babykamer dan vind je bij Kidzstijl unieke cadeautjes die bijna allemaal op maat te maken zijn.

Een kraamcadeau met naam

Een gepersonaliseerd kraamcadeau is extra leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Hoe leuk is het om een geboortebordje te geven als herinnering van deze speciale dag? Dit is een kraamcadeau die niet alleen in de babykamer mooi staat, maar op elke andere plek in huis.

Of kies zo’n superleuk kraampakket. Hiermee maak je niet alleen de kersverse ouders blij, maar steun je ook nog een Stichting Metakids. Ze worden allemaal met de hand gemaakt en samengesteld.

Het bedrukken en maken van de producten doe ik hier in mijn eigen studio. Op deze manier kan ik de beste kwaliteit garanderen.

Waarom bestellen bij Kidzstijl?

❤ De kraamcadeaus voor de babykamer zijn naar wens aan te passen.

❤ De kraamcadeaus zijn zeer betaalbaar. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Voor elk budget een passend cadeau te vinden.

❤ Het bestellen is gemakkelijk. Geef jouw wensen aan en ik ga voor je aan de slag. Omdat Kidzstijl een eigen drukkerij heeft waardoor het bedrukken vrijwel direct kan beginnen. Zo heb je de originele cadeaus ook nog eens heel snel in huis!

Een kraamcadeau versturen

Voor elke gelegenheid bied Kidzstijl het perfecte kraamcadeau voor de babykamer zowel voor jongens als voor meisjes! Bij elk uitgekozen en ontworpen cadeau is het mogelijk om het pakketje te laten versturen naar de ouders. Dit kan je doen wanneer de ouders ver weg wonen of namens een bedrijf. Ik zorg ervoor dat het mooi verpakt wordt en het een feestje is wanneer het opengemaakt wordt.