Uw winkelwagen is leeg!
  • Nederlands
  • English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Blog

Geplaatst door in Nieuws op Nov 28, 2019 .

HARTELIJK DANK!

Graag willen we alle klanten die het afgelopen jaar bij ons een bestelling hebben gedaan, boven de 15 euro, bedanken voor hun bijdrage aan Stichting Semmy. Dankzij jullie aankoop van onze producten, zoals posters, muurstickers, lampen en dergelijke voor de babykamer en / of kinderkamer, hebben we een mooie donatie kunnen doen aan Stichting Semmy. De stichting heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van de kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Dankzij jullie bijdrage door middel van de bestellingen bij KidZstijl kunnen we deze...

Geplaatst door in Nieuws op Nov 08, 2016 .

Stapelkorting! Bespaar tot maar liefst 20% korting!!

Koop je meer, dan betaal je minder! Hoe hoger het bestelbedrag, hoe hoger de korting. 

Vergeet niet de kortingscode in te voeren bij het afronden van je bestelling bij het vakje couponcode. Want als je deze niet invult, wordt de korting niet verrekend. En achteraf kunnen we helaas niet meer je korting verrekenen. 

10% korting vanaf € 50,00

Bij besteding vanaf €50,00 ontvang je 10% korting; gebruik hiervoor de code 10ST50

15% korting vanaf € 75,00

Bij besteding vanaf €75,00 ontvang je maar liefst 15% korting, gebruik hiervoor de code 15ST75

20% korting vanaf...

Geplaatst door in Wat klanten over ons zeggen: op Apr 14, 2014 .

Deze berichten hebben we terug mogen ontvangen van onze klanten:

 

Geschreven door Peter: Zeer snelle opvolging en levering naar België, volwaardig en met zorg ingepakt.

Geschreven door Judith: Super snelle levering. Stickers zijn makkelijk te plakken! En zien er erg leuk uit!

Geschreven door MaaikeWij hebben een tijdje geleden muurstickers ` boerderij` gekocht en deze zijn fantastisch!

Service ook heel goed.Nu de 2e bestelling geplaatst voor muurstickers type oceaan. Een aanrader!

Geschreven door Marieke: Prachtige stickers! Precies volgens wens gemaakt en snel geleverd. Service met een hoofdletter S! 

Wat...

Een muursticker kan je kamer net die finishing touch geven die de kamer nodig heeft. Er is altijd wel een leuke, mooie of interessante muursticker te vinden die precies in jouw kamer past. Behalve dat de stickers je kamer afmaken, bieden ze nog veel meer voordelen. Ik zet deze voordelen even op een rij:

-    Muurstickers zijn makkelijk aan te brengen (zie onze plakinstructies)
-    Geen gedoe met gaten boren zoals je bij schilderijen hebt
-    Eenvoudig en zonder schade te verwijderen
-    Grote variatie in afbeeldingen en teksten
-    Veel mogelijkheden om de muursticker te personaliseren


Maar waar moet je bij de aanschaf van...

Geplaatst door in Muurstickers kinderkamer op Feb 21, 2014 .

Muurstickers voor de kinderkamer, een vrolijk accent op de muur. 

 

Herken je dat? De kinderkamer is bijna af, maar de finishing touch ontbreekt nog. 

Door een muursticker te plakken, voeg je net het ontbrekende accent toe. 

Daarmee maak je de kinderkamer helemaal compleet af. 

 

Kleurrijke muurstickers geven een vrolijk accent op de muur. Muurstickers die vrolijkheid in de kinderkamer brengen, daar staan we met ons bedrijf KidZstijl voor. 

 

Een muursticker is eenvoudig toepasbaar. Het enige wat je moet bepalen, is de plek waar de sticker moet komen. Een muursticker kun je natuurlijk, zoals de naam al zegt, op de...

Geplaatst door in Inspiratie, Wat klanten over ons zeggen: op Maart 30, 2015 .

Eén van de redenen waarom ik zo blij ben met het werk dat ik doe, is dat er ontzettend leuke klant contacten kunnen ontstaan. Zo ook deze week. Elise bestelde bij ons de sterren muurstickers. Op woensdag belde ze ons, dat ze er erg blij mee was. Ze had ze opgeplakt in de babykamer in wording en was er zo blij mee, dat ze ons er foto’s van gestuurd heeft.

Niet alleen belde ze om te zeggen dat ze er erg blij mee was, maar ook om te vragen of ze nog meer kon bestellen. Op de andere wand wilde ze ook nog graag deze sterren muurstickers plakken. Ze vroeg of het mogelijk was om de muurstickers af te halen. Ook dat kan natuurlijk op...

Geplaatst door in Nieuws op Nov 28, 2017 .

Bij KidZstijl kan je tegenwoordig ook de Friends 4 Owen armbandjes bestellen. Het volledige bedrag zal ten gunste komen van Stichting Semmy. 

KidZstijl is sinds april 2017 sponsor van Stichting Semmy. Waar dat mogelijk is, willen we ook graag een steentje bijdragen om de levensverwachting van kinderen met hersenstamkanker te vergroten. Hier is veel onderzoek voor nodig.

De reden dat we juist voor Stichting Semmy gekozen hebben is omdat Owen een klasgenootje is van onze jongste zoon. Daarom willen we ook graag de stichting Friends 4 Owen onder de aandacht brengen. Alle opbrengsten voor deze stichting komen ook ten gunste van...

Geplaatst door in Nieuws op Okt 04, 2016 .

Oktober is uitgeroepen tot woonmaand en dat is natuurlijk niet zo gek. Je merkt dat de dagen weer korter worden en het weer heerlijk wordt, om het in huis extra gezellig te maken. En daarbij mag de kinderkamer natuurlijk niet vergeten worden. Om het voor jou nog extra aantrekkelijk te maken, hebben wij oktober uitgeroepen tot actie maand. Deze maand vind je bij KidZstijl diverse leuke aanbiedingen om de kinderkamer op een voordelige manier nog gezelliger te maken.

Zo ontvang je deze maand, bij je bestelling gratis muurstickers druppels. Met de herfst buiten op komst, willen we het binnen op een leuke manier laten regenen. Dat kan met...

Back to Top